tappade min sko på casablanca.

Hahaha. Jag dör. Tyvärr är det internt som fan och svårt att förklara rubriken. Men nej jag har inte tappat någon sko alls. Emilia som jag bor ihop med är från eslöv så jag härmar henne ibland med skånskan och det blir rätt roligt och hon iprincip dör av garv. Ja försök säga "jag har tappat min sko på casablanca" fast på skånska. Det låter väldigt roligt, eller så är det vi som har dålig humor. Har inte riktigt bestämt mig för vilket ännu. Vi tycker det är kul iallafall.
Så idag är jag as ledig kan man säga, men vart är man? Jo på jobbet. Haha. Men det är bara för att checka läget med nära och kära. Och på tal om kära så glöm ej mors dag imorgon gott folk! Själv tog jag fel på en hel vecka. Suck. Men jag vet nu att det är imorgon och glömmer det ej.
Så igår var det lite galet faktiskt. Jobbade först 14-17 coolers och sedan började jag kl 22 igen för att jobba till stängning. Efter det så var det bara all in på alla verkade det som. Först for vi till glade viking och sedan så vidare till casablanca, verkligen alla gick dit istället för till gg´s beachclub. Hur roligt som helst! Jag och Emilia dök väl hemma vid kl 7 kanske? Eller något. Som vanligt med lite mat med oss. Jag var skit sur på henne för att hon hade köpt sista kinamaten så jag var tvungen att köpa uppe på casablanca istället. Haha. Men det var sjukt gott! Kycklingfilé med pommes, sallad och champinjonsås. Men gud stavas det så? Hm. Jaja. As kul kväll/morgon var det iallafall.
Och jobbet går bara bättre och bättre, börjar bli lite varm i kläderna. Igår var det sjukt kul, ganska mycket folk faktiskt. Danne och jag bara körde! Så snart kommer nog säsongen igång också, ser fram emot att lära mig mer.
Ja ledig idag iallafall, har lyckats sola lite vid poolen idag samt badat. Hör och häpna. Sedan ska jag och mina två roomies åka till ett ställe som heter Portopi, ett köpcentrum med allt säger dom. Så det ska bli spännande om vi kommer fram. Ska ta buss och grejer. Lite utflykt har ingen dött av. Skönt att göra något annat än att bara va när man är ledig. Och tvätta pallar jag inte, gjorde jag lite igår. Duktiga jag. Hm.
Och ingen bild kan jag tydligen lägga in heller. Så jag skiter i det, internet är så cp segt nu. Så jag ska faktiskt ge upp gå hem och göra mig i ordning för att åka iväg. Önska mig lycka till.

och jag ramlade på allt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback