räknar ner.

Äntligen har jag fått en liiiten spark i arslet och bloggar flitigare. Inte för att det är kanon spännande.
Fick inte sova speciellt många timmar inatt pga feber och halsont. Klev upp vid kl 6 då det var olidligt och tänkte överkonsumera vatten i hopp om att febern skulle avlägsna. IKKE!
Då sa mammilu att det nog var dags att uppsöka vårdcentralen eftersom jag hostat som en gammal kedjerökande alkoholist senaste dagarna i tillägg.
Sagt och gjort dom öppnade kl 8 och 07.50 står jag där med en nummerlapp. Vägrar vänta en sekund längre än vad jag måste.
Efter tester i halsen och blodprov så visade det sig att jag iallafall inte hade annat än för höjd senka. Men läkaren tyckte jag hade gått och varit sjuk så pass länge att det inte var normalt så jag fick antibiotika mot lite diverse som; luftvägsinfektion & bihålsinflammation med mera. Allt bara för att vara safe att jag blir av med skiten! Så hej 10 dagar på antibiotika blev det. Jag som inte haft tillräckligt med den där jävla urinvägsinfektionen eller? Tydligen inte.
Känner inte riktigt att jag har tid med det här. Ska ju för fan till kirkenes och lakselv nästa vecka på midnattsrocken! Då måste jag vara fit for fight! I och för sig då kanske det är lika bra att jag gick nu till läkaren och inte senare. Smart Ange.
Igår var jag som sagt hos min extra familj, Micke och Pia. Det bjöds på mycket gott och dricka som rosé och vitvin samt fantastisk lasange och kladdkaka! Min favorit!
Vi satt och pratade om allt och inget och jag kan lova att det blir flera dagar som kommer spenderas där under semestern.
Avslutade den här hopplösa dagen med en trevlig fika med Jimmy, Danne, Henke, Carro och Jocke på röda caféet. Himla trevligt trots att inte värmen kanske var på våran sida. Så nu ska jag kanske basta med mammilu så jag blir helt av med alla bassilusker. Kort och gott, så man blir frisk någon jävla gång.
 
 
Dagens musik; Hall Oates - You make my dreams come true
 
 
 
 

på teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss...

Kommentarer
Postat av: Mammilu

Klockskrälle!!!!!! :D

2012-06-27 @ 20:23:33
Postat av: angelique

världens bästa klockskrälle dock ;) :D

2012-06-27 @ 22:01:41
Postat av: Anthony

KRYA!!!

Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

fina

2012-06-28 @ 14:21:58
URL: http://mohammedis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback