jag är sjuuuk.

Det är sååååå tråkigt att vara sjuk! Och som jag skrev igår så fick jag ju antibiotika. Tror ni inte på fan vi har strååålande sol och +20 grader hela dagen idag då? JO men SJÄLVKLART! Och vem får inte vistas i solen? JO JAG! Livet är så orättvist ibland. Jag vet, det finns ALLTID dom som har det värre med svält, inget tak över huvudet osv osv osv. Men eftersom jag inte haft det så illa så kan det här vara det värsta den här veckan. Förutom min telefon då. När äntligen det är lite sommar när det ska vara sommar kan man inte njuta.
Men som våran kattunge var jag extremt trotsig idag och gick ut och satte mig nu på eftermiddagen och läste ett kapitel i Zlatans bok i solen. Kan säga att det räckte gott och väl 20min senare, röd som en räka och linjerna tydliga som mina tatueringar. Vågar helt enkelt inte sitta ute mer idag. Kanske ute men inte i solen. Jävla skillnad.
Så jag kanske trotsar medicinen imorgon också med ett kapitel ute i solen. Dock inte när den tar som mest. Behöver ju inte leka med döden.
Annars idag ska jag väl tjata sönder öronen på mina päron över att jag är sjuk. Nu har ju pappilu oturen att han är hemma hela eftermiddagen och kvällen. Så då har jag två att göra mig oduglig med. Har redan börjat tjatet om hur jävla trist det är att ligga på soffan och trycka i mig vatten som om det vore mitt jobb.
Nog gnällt idag tror jag. Ska göra en insats och följa med pappilu och handla iallafall. Då har jag gjort dagens goda gärning.
 
 
Dagens musik; Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
 
 
 
 

nu lyser ängarna av sommarns alla blommor, nu surrar bin och fåglar sjunger överallt...

Kommentarer
Postat av: ▲ Mohammedi's™

krya på dig!

Postat av: pappilu

Bara att fortsätta att tjata tills du är frisk. Då vet man iallafall att du är på hugget.....

2012-06-30 @ 11:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback