ineffektiv.

Det är extremt ineffektiva dagar här hos mig. Mest för att jag vill bli helt frisk. Men idag har det varit olidligt! Vaknade ganska tidigt då jag bestämde mig att gå och lägga mig lagom till slutet av italien-tyskland igår. Spännande btw! Hade hoppats på tyskland men italien förtjänade vinsten igår. Så finalen om något blir ju en riktig rysare! Hoppas då inte på italien utan mer spanien hjärta från min sida.
Folk får säga VAD dom vill men Torres är fan snygg.
 
 
Så det blir väldigt intressanta 90 minuter för att se om samansvetsade "tråkiga" spanien tar det eller italien med "super mario" i spetsen krigar till sig vinsten för detta EM. Vad tror ni?
Idag har jag faktiskt inte gjort NÅNTING. Ska faktiskt fortsätta där jag startade innan geneve, rensning av garderob. Och det överblivna har jag lovat att ta med mig till Pia så hon och Åsa får ta del av sådant jag tröttnat på eller helt enkelt inte kommer i längre. Är faktiskt förvånad över hur mycket jag fortfarande får på mig! Hittade t ex två par replay jeans jag får på mig igen. DET kallar jag lycka!
Ska bara ta det lugnt ikväll då jag inte får dricka med antibiotikan. Och lika bra är nog det. Kanske ska träffa Jimmy och gänget en sväng. Annars får jag väl bara följa uppdateringarna på facebook om country festivalen. För dit har jag ingen lust att åka när man är nykter. Haha!
Imorgon kanske man kan ta sig något glas om jag känner för det annars får det banne mig bli en vit helg. Och vem dör av det egentligen..? Inte jag.
Får tillräckligt nästa vecka på midnattsrocken!!!! LÄNGTAR! Och nu ser även vädret bättre ut för våran vistelse där. Hoppas hoppas.
 
 
Dagens musik; Lars Winnerbäck - Stockholms kyss
 
 
 
 

han var solen när det dagas, han var parken när det våras...

Kommentarer
Postat av: Jessica Inspera

Intressant blogg! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback