inga problem att få tiden att gå.

Det har varit en sliten jag idag kan man säga. Lyckades absolut INTE sova på planet trots att det var direkt flyg från geneve. Så himla typiskt, 2h flyg och jag klarvaken trots att jag klev upp kl 5 på morgonen och planet gick 20.40.. Har ju annars aldrig några bekymmer att somna på flygplan. Nåväl.
Tillråga på allt när vi klev av höll vi på att glömma bagaget. Snacka om tröttmössor som går och pratar. Blev då också stoppade av tullen när vi kom på att vi glömt bagaget och var tvunga att vända. Men vi fick hämta det som tur var.
Väl hemma var det ju inte bara att gå och lägga sig fast jag varit uppe drygt 20h. Man var liksom övertrött kan man säga. Istället när jag la mig vid 2 tiden på natten sov jag som en klubbad säl till ca kl 14. Misstänker att jag var lite slut bara.
Och jag har knappast återhämtat mig på hela dagen. Helt jävla förstörd.
Vi tog en liten kort tripp till heron city för att se varför min dator vägrar ta emot mitt minneskort från kameran. Och eftersom min laddare till kameran var borta så var även usb delen borta och jag inte kunde få in några kort alls på datorn. Mycket skönt. Väl där i service disken så måste han haft magic fingers eller något för plötsligt funkade allt, PRECIS som det ska! Jag trodde inte mina ögon. Samtidigt som jag blev glad att allt funkade så slog min dumhet till igen. Fy fan jag kände mig så extremt korkad. Och han i disken måste trott jag var helt väck. Japp nu kanske ni förstår hur oteknisk jag är..!
MEN jag hade gjort som honom tidigare och INGET hade hänt. Så allt jag säger, magic fingers.
Imorgon är det mot oslo som gäller. Varför inte jobba lite? Hade ju bara knåpat ihop 50,5h på 4 dagar.. Så nu är det dags igen.
Är dessutom överlycklig över den fantastiska servicen på att få en ny iphone. Så i dagarna har jag förhoppningsvis en ny. Lycka.
 
 
Dagens musik; Alina Devecerski - Flytta på dig
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback