så kom tröttheten.

Pigg hela dagen trots att jag såklart somnade sent igår pga att jag vänt dygnet och upp piss tidigt. Nytt jobb stog för dörren. Börjar bli en vana att känna mig ny på jobbet. Haha. Skämt och sido.
Första dagen var helt okej. Kan inte säga att man var speciellt strålande på något men va fan jag är ju ny. Och sjukt mycket man måste lära sig. BAH. System system system. Det är minsann inte lätt. Den lätta biten trodde jag att vara att lägga breven i rätt brevlåda, inte as lätt då inget ligger i ordning och man får springa om vartannat i trapporna. Men motion får jag minsann! Så det så!
Men so far är det ju bra tidsfördriv och bra betalt. Tack och bock. Och till på köpet super "snygga" gröna kläder så man syns ORDENTLIGT. Så ja.
Slutade iallafall tidigt, halv 2 så jag klagar då inte. Men har lärt mig att inte ropa hej för tidigt. Det kanske var en bra dag.
Fick just ett samtal också. Ska bolla lite med mamma hur jag ska göra med den saken. Är jävligt osäker men ska iallafall dit och prata med dom på onsdag. Kan det vara en pil i rätt riktning? Who knows.
Inser mer och mer att tiden förminskas med stormsteg och snart åker jag. Fast innerstinne har jag nog redan åkt tror jag. Men snart är det verklighet också. Som en arbetskamrat till mamma sa till mig idag när jag var och handlade "Ja pappa hinner väl knappt komma hem innan du drar" Så sant så sant. Men som svar gav jag "Jag har bott tillsammans med dom i 20 år, tror jag klarar mig drygt ett år utan att ha träffat honom" Iallafall intalar jag mig att jag gör det.
Pappa är hemma om mindre än 10 veckor nu. Längtar längtar längtar. <3

120 dagar kvar.

dom som går runt tills dom försvinner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback