soft fredagkväll.

Måste säga att det har varit grymt skönt att hålla sig hemma en kväll som denna. Har käkat gott och ätit lite snacks, som man i och för sig kunde varit utan. Så har jag Tim och mammilu spelat buzz på mammas beordran såklart. Hon är så nöjd över sin julklapp så. Och vi är ju inte några dåliga barn utan vi ställer upp på mamma när hon vill spela. Haha. Vi har bra roligt då också.
Det gick bra på gymmet också, tränade en timme och mjukstartade lite för att känna på det sen för att inte öka på min träningsvärk som gör sig påmind. Men nu har jag iallafall börjat och det gör mig nöjd. Nu är det bara resten kvar då..
Bara man kommer in i det och får en rutin i mat och träning ska det inte vara några problem tror jag.
Haha tycker lite synd om Johan som kanske känner sig lite dissad idag. Dom flesta i gänget ligger hemma med diverse feber och förkyldningar. Jag själv valde att stanna hemma då det är match imorgon. Och man behöver inte festa varje fredag och lördag. Så imorgon planeras det dock lite fest. Det räcker just nu.
Kan vara bra att trappa ner om jag hade tänkt att bli lite fastare i kropp och själ.
Har även hittat väärldens bästa låt, är helt förälskad: Kings of leon - Use somebody. Helt underbar.
Kolla lite till på tv med mamma sedan sängen. Taggad för match imorgon. Men dagsformen kunde varit bättre om jag inte legat så jävla mycket på latsidan. Nåja, jag är på gång.
Drömde inatt också efter att ha pratat med en vän om hans thailands resa som han planerar att jag åkte med och träffade pappa. Allt kändes väldigt verkligt då jag igår insåg att det behöver inte vara så svårt att göra en sådan resa men samtidigt att jag inte kan. Det var tufft att vakna upp och förstå att inget har hänt. Fan.

stark som våren nu när den blommar...

Kommentarer
Postat av: mia

ladda hem kings of leon - milk nu på en gång!

2009-01-10 @ 20:08:48
Postat av: angelique

mia: det ska jag absolut göra, tack för tipset :)

2009-01-11 @ 11:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback