batteri, torsk.

Ja, idag lirade vi ju som sagt match i Tyresö mot logiskt sett Tyresö. En match som inte var på våran sida. Eller jo till en början tog vi ledning med 4-1. Sedan fick vi veta att vi levde. Hej hej. Matchen gick som i en berg och dalbana vi kom ikapp och dom drog ifrån. Riktigt irriterande.
Och det tog musten ur oss alla. Att kriga som vi gjorde i försvar är inte så jävla roligt alla gånger. Jag är fysiskt och psykiskt paj. Egentligen finns det inte så mycket att säga om matchen än, hoppas vi håller oss på 3e plats iallafall.

Gårdagen, som jag sa kvällarnas kväll. Eller något i den stilen. Började med en god middag på Hirschen, billigt också. Vi gillar´t. Stackars Kadde slog knut på sig själv i all hets för att försöka göra alla gästerna nöjda och glada. Dock tror jag inte att omgivningen gillade oss. Vi kan låta en del. Haha. Tackar iallafall för en god början på kvällen.
Vidare mot Söder och Högbergs. Vi hade faktiskt tur, extra öppet till kl 3 så vi behövde inte ens gå vidare. Bra som fan. Några lite mer överförfriskade och några inte alls. En lite smått ojämn kväll där men det var roligt. Kul att så många ville vara med under kvällen mer eller mindre. Dock lite synd om Carro som med ledsna miner fick gå mot andra vänner. Bättre än inget va Carro? ;)
Min vän från sveriges baksida anslöt senare under kvällen också med sin inflyttade vän i Vasastan. Som för övrigt hade noll koll. Inte lätt att vara turist. Haha. Men kul var det! Fick ju sig ett gott skratt när dom knappt visste vart dom befann sig.
Lyckades också ordna upp lite oklarheter med Robin, jävligt värt.
Hela helgen avslutades med thaimat. Sådär mysigt ni vet. Snart är det fan sängen innan jag somnar på tangenterna. Har lite som väntar imorgon. Fjärilar i magen, ooo ja!

         

Eftersom jag hade jääävligt tur med min underbara kamera som strejkade och inte hade batteri så fick min trogna mobil stå för bilderna. Jag som annars alltid laddar kameran så det inte är ett problem. Fan.

107 dagar kvar.

kanske det, men de var nånting att göra medan man väntar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback