nåja lördag.

Fast det känns som någon helt annan dag, t ex torsdag. Igår så blev allt lite oväntat. Halv otaggad gick jag med på att köra en utgång i stan och Hirschenkeller. En kväll man kanske borde övervägt att inte gå ut på.
Iallafall något man började fundera på när vi kom på plats. Väldigt dött på folk, på gott och ont vill säga. Inga köer till baren iallafall.
Det att vi hamnade på Hirschen överhuvudtaget var för att Danne och Jimmy känner tjejerna i garderoben och kirrade gratis inträde samt garderob. Inte helt fel enligt mig. Istället för att behöva betala ett förbannat dyrt inträde. Gratis är gott så är det bara.
Så jag, Jimmy, Danne och Johan begav oss mot stan efter vi varit på Tuna och förat lite, då Viktor även var med.
Men när vi kom in så som sagt inte mycket hände. Satt och snackade skit och lyssnade på den halv dåliga djn som Danne förövrigt satt och klagade på efter varje mix.
När klockan började bli stängning så gick vi för lite käk. Standard. Kebabhouse. Jimmy och Danne träffade några klasskamrater från gymnasiet. Och man kan säga att det blev en del skratt.
Efter maten var det ju bara den där helvetes bussresan hem. Uuääh. HAT. Men väl hemma vid halv 5 så var det skönt att krypa till kojs. Trots att jag sov sämre än sämst, drömde massa konstiga saker och vaknade var och varannan sekund.
Idag då, har blivit erbjuden en "jävligt kul kväll på stan" och det känns sådär, pengar och ork eller lust. Nja jag säger kanske till det. Ska iallafall kika på semifinalen i hockey VM ikväll, den saken är ju säker.
Tror det blir en chill kväll.

           

Kvällens skandal var ju iallafall att Johan var tvungen att börja dricka vatten efter 3 öl plus sina två på bordet. Kvällens laughout kan man säga.

129 dagar kvar.

för jag kan känna det, varje gång vi är tillsammans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback