tack för alla gratulationer.

Fast det kändes konstigt då det inte kändes som att man fyllde år. Men tackar så jätte mycket för alla som har grattat mig! Hade en bra födelsedag med chill mesta delen av dagen med mamma i vardagsrummet och sov i omgångar. Riktigt skönt och jag behövde det. Skulle tagit mig till gymmet också men det sket sig. Efter att ha avnjutit en god middag från det indiska stället här och glott på handbollen så gjorde jag mig i ordning för att ta mig till Salem och Carro.
Möter upp Jimmy och Danne och far mot Salem. Vi hade det jätte trevligt hos Carro med bra musik och härlig sällskap. Gick mot Passione också men där hade dom för kvällen 24års gräns så vi gick tillbaka till Carro, lika bäst det enligt mig. Haha. Har aldrig varit på Passione förut så kan inte yttra mig om hur det är där.
Fick skjuts hem av snälla Nadia så det var toppen. Krascha i sängen för att sedan kliva upp laddad till match.

           

Så idag var det match. Mot Notlob (Bolton) vi hade aldrig vunnit mot dom. Förra matchen blev det lika efter mycket om och men, skit match. Men idag, vi var helt med på noterna och körde vårat spel. Så som vi SKA spela. I början var det en del tenkiska fel då jag tror vi var nervösa men det ordnade sig ganska fort och vi tog komandot över matchen. Så ja. Lugnet spred sig i laget och vi körde över dom med 25-14. Otroligt att vi helt plötsligt bara fick till det. Sjukt sköna nya friska poäng! Själv lyckades jag peta in två jävlar. Okej insats. Kanske det är dags att vakna nu?
Nöjd med helgen helt enkelt. Ny vecka nya tag.

114 dagar kvar.

jag har aldrig fångat en enda dröm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback