så hade vi måndag.

En dag som för mig innebar jobb, byte från tullinge till tumba. Spännande och betydligt större och nya människor. Men gick bra. Inte helt fel iallafall. Och även imorgon sedan får vi se hur allt artar sig. Förhoppningsvis med många plus.
Det jag då hade glömt såklart var att sista dagen för att hämta ut min biljett till Oasis var idag.. Skit, fan, jävlar. Men håller tummarna för att mammilu kan hjälpa mig lite där. Annars är jag rökt, kokt och stekt.
Men också idag skulle jag ju lägga mig under nålen. Sjukt svårt att beskriva vad det blev så får bli bild sen helt enkelt. Men Viktor tatueraren var nöjd och jag var mer än nöjd. Så alla är glada. Haha.
Och nu är jag tröttare en tröttast och ska kasta mig i sängen. Idag var inte att leka med, min kropp är inte med mig alls. Så det känns sådär tyvärr. Benhinnorna är nog värst. Blä.
Men imorgon, jobb och så får jag se hur allt artar sig. Får se om jag kan träna imorgon eller om jag ska försöka vila benhinnorna. Hm. Ett beslut jag fattar imorgon eftermiddag minsann.

106 dagar kvar.

alla hjältar sänker huvudet nån gång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback