en trött tisdag.

Imorse var det sanslöst jag ville bara dra täcket över huvudet och somna om lika snabbt jag hunnit tänka tanken att mobillarmet ringde. Usch. Det här mörka på morgonen är inte alls min grej. Tur att det blir ljusare för varje dag som går.
Väl på jobbet flöt det på, det gäller ju bara att ta sig upp och komma igång.
Skulle ju fått gå tillsammans med en kille även idag men riktigt så blev det inte. Fick ta en av coachernas områden, tuna. Vilket gick hur bra som helst faktiskt. Så jag hoppas att det även blev en okej insats tidsmässigt över huvudtaget också.
Väl hemma igen fick det bli lite yoghurt och musli och efter det dusch. Jävlar va skönt det var. Varm och skön dusch när man är frusen, underbart och extremt underskattat.
La mig i sängen med morgonrock och duntäcke, fortfarande frusen. Blä ingen hit. Somnade såklart som ett litet barn. För trött var jag minst sagt. Vaknade sådär lagom nu till innan Sverige matchen på tv. Perfekt helt enkelt. Det var riktigt skönt att få en liten powernap efter att man är helt utpumpad.
Blir heller ingen träning för mig ikväll. Benhinnorna mina behöver verkligen en stunds vila för nu är dom inte okej nånstans. Och jag gillar att jag har en så pass förstående tränare som tyckte att jag skulle stanna hemma, smörja in benen och bara VILA. Man vågar helt enkelt inte göra annat då. Haha.
Så nu är det handboll på tv och sverige spelar so far ett bra spel. Har pressen släppt eller vadan detta avslappnade spel?
Skulle tydligen jobba i Södertälje imorgon det hade dom missat att säga till mig. Men det blev ändrat och jag ska jobba där på torsdag istället då jag har tandläkartid i Kista imorgon hos den där rackarns specialisten. Skönt att jobben trillar in lite grann.
Men frågan kvarstår? Vart fan är lönen? Känns jävligt snik när jag nu också vet att Malin inte heller fått sin lön. Man blir ju förbannad och besviken på det här sättet.
Så blir nog en sådan där skit månad med ännu mindre pengar att driva runt på.
Men ska inte deppa ihop, imorgon är det Oasis! Yeey!

105 dagar kvar.

nu finns inget värt att stjäla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback