små trött.

Igår efter Bonde söker fru var jag inte speciellt trött men gick och la mig ändå eftersom jag vet hur det blir annars. Tänkte plugga två sidor i Barskolan boken som jag brukar men då insåg jag att jag var för trött för att kunna inta någon information. Så glodde på Efterlyst tills jag somnat. Skönt.
Men idag är jag lite små seg. Blev hur trött som helst när jag kom hem från jobbet, även idag väldigt tidigt. Jag säger bara, rutiner.
Fick även ledigt nästa fredag då vi ska iväg på Magaluf Reunion kryssningen. Shit va jag längtar! Så nu kan man gå ut efter träningen på torsdag, reunion warmup som dom kallar det. Sjukt nice! Jag och Jimmy ska iallafall gå, hoppas dom andra också hakar på såklart och att det är mycket folk där. Myys.
Men idag blir det nog allt att rensa garderoben och städa rummet tror jag, för det orkar jag nog inte imorgon. Sedan träning. Längtar till allt utom löpningen då jag tappat väldigt mycket kondition när jag var sjuk. Fan. Den som inte var mega super dunder bra innan heller. But I will do my best ofcourse.

Kärlek om något var igår på bonde söker fru att dom inleder med en Håkan låt. Två favoriter på samma ställe. Can´t be better.

Blev väldigt glad när du hörde av dig idag. Kom och tänka på dig häromdagen faktiskt. Läskigt det där, tror du som jag? Hoppas vi ses inom snar framtid iallafall. Eller när jag tror att det blir vill säga.

7 dagar kvar.

Dagens låt: Per Gessle - Silly really

kanske rulla ut ur staden inte förklara sig för nån...

Kommentarer
Postat av: Anonym

förlåt, din tröja ligger här.. vet inte när du ska få den bara :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback