flygbiljetten bokad.

Klappat och klart. Nu skulle man också kunna säga "det finns ingen återvändo" men jora, jag tog avbeställningsskydd, man vet aldrig. Men den 2 maj (Palmborgs födelsedag,grattis) 05.35 lyfter jag från Arlanda och mot Palma de Mallorca. Oneway ticket. Det känns sjukt samtidigt som det är mitt livs upplevelse. Det knyter sig lite i magen när jag tänker på det.
Nåja nog om det för en stund, fast det snurrar i huvudet på mig iprincip varje dag med tanke på att jag pluggar barteorin osv.



Sov jätte oroligt inatt. Vaknade av att jag drömt om pappa och hade gråtit i drömmen? Så mycket saknar jag honom visade det sig. Ringde i och för sig mamma i ren panik när jag kom till jobbet och försäkrade mig om att pappa inte befann sig i Bangkok eller i närheten. Han är i Malaysia fortfarande och kommer aldrig dit. Puh. Hade varit väldigt oroligt där idag nämligen.
Min onsdag är äntligen kommen, går snabbare och snabbare känns det som. Inte mig emot då jag gärna vill se ett nytt avsnitt på Bonde söker fru så snart som möjligt. Jag vet att jag är ensam om att följa det programmet men det skiter jag i. Det börjar nämligen dra ihop sig för alla bönderna.
Insåg idag hur nära det är till jul också. Usch. Men presenten till bror har jag redan tänkt ut bara mamma kvar. Men har en del funderingar där med.
Nä nu ska jag köra min älskade lillebror till stationen för han ska iväg på Dreamhack i Jönköping och kommer hem på söndag tror jag? Min lille lillebror..

Dagens låt: Karl Wolf - Africa

men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback