magaluf reunion tallinn t/r, en jävla löik.

Fyyyy fan vilken jävla helg! Jag har nog skrattat så mycket att jag nog nu fått magrutor (?), omöjligt dock men jävligt nära.
Började ju i torsdags med warmup. Det var förbannat roligt, träffade massor man träffade i magaluf båda gångerna och en hejdundrande fest. Can´t say more. Jävligt bra kväll. Och där har vi dag 1 av 3 ½.
Fredag och jag peppade Jimmy för lite käk. Han var lagom pepp. För att citera honom själv "jag har nog aldrig mått så här dåligt någonsin"
Nåja, jag tyckte det var kul som fan. Sedan var det bara hem och packa ihop och inse hur jävla bråttom jag fick. Mitt i paniken inser jag även att jag borde få med mig bokningsnr så man kommer ombord. Då var det väl 3 min kvar innan bussen ska gå osv. Och jag trodde att jag skulle missa den helt klart. Hade jag gjort det hade hela planen spruckit. Jag svor både en och tre gånger när jag sprang runt och sedan vidare till bussen.
Att åka kommunalt är inte min grej.
Möter upp Jimmy på bussen som fortfarande är extremt av. Och sedan möter vi upp Nattis och Viktor på tåget in och sist men absolut inte minst Danne och Johan inne på centralen. Nu jävlar började det.
Något vi också kom på var att vi var väldigt orutinerade på det här med färdkost. Ingen hade tänkt så långt.
Kommer till terminalen i Frihamnen och där var det redan ett jääävla röj. Tror inte bara jag kände av vilken sjuk helg det skulle bli redan här.
Problem vid incheckningen. Bokningen var avbokad 60 dagar innan avresa (!). Här trodde jag att jag hade satt min sista potatis kan jag säga. Men det löste sig för det hade blivit något fel och det var ett annat bokningsnr. Musten gick ur mig och hjärtat hoppade ur bröstkorgen på mig. Men så lättad har jag aldrig varit i hela mitt liv.
Festen kunde börja. Vi hade ju också första sittningen på buffén. Förkrök.
Efter det taxfreen och sedan var vi bra igång. Vi var nog överallt och träffade sjukt mycket folk. Riktigt party.
Jag var dock otroligt skakis och kände mig inte alls bra efter ett par timmars krökande då jag tror att mycket av min båtnoja släppte så jag sa adjö lite tidigare än planerat.
Vaknade as tidigt och låg och lyssnade på alla förbannade meddelandena som kommer hela tiden. Och efter 3 timmars väntan vaknar alla andra också. Mindre pigga.
I land skulle iallafall jag. Tog en jävla tid och slutade med att jag och Johan joinade Jocke och hans vänner på jakt efter mat.
Hjälpte inte att man klev av, det gungade bra nog iallafall för oss alla. Haha. Jag var dock påväg att kyssa marken när jag väl kom så långt. Men hejadade mig för att inte skämma ut mina vänner.
Väl på båten igen fick jag mentalt ställa om IGEN för båtresan och nu gick det inte längre och jag mådde piss och gick och la mig ett tag. Men lyckades såklart aldrig somna utan låg och lyssnade på vårat gäng som festade i hytten brevid, så jag var med iallafall.
Mådde bättre efter någon timme och tog tag i att göra mig iordning för buffé 2. Tacobuffé. Även här lite förkrök. Och sedan var vi igång återigen.
Heelt galen kväll även denna, men också den roligaste, enligt mig. Vi röjde och blev ett ganska stort gäng till slut i ett utav danshaken. Kl 7 klev jag in i våran hytt där alla snarkade ikapp.
Någon timme senare vaknade jag igen och låg vaken tills det var dags att kliva i land. Tog upp mina totalt förstörda vänner för att organisera ut oss och ihop med sakerna.
Av kom vi och jag fick dra mig hemåt på en gång för att hinna någorlunda till samlingen till match. Jag var as taggad. Kunde även kört på även hela söndagen som Viktor och Nattis gjorde. Haha.
Hem och vände med handbollsgrejerna. Match var det ja. Men jag var då inte med i matchen och var nog fortfarande full. Precis som många andra. Matchen vanns och jag lyckades sätta en boll i all förvirring.
Men sen var jag då inte party någonstans. Satt i hallen i ca 5 timmar och glodde på herrarna och sedan hem. Där tog det tvärstopp. Och jag sov.
Men jag lovar det gungar än.
Sjukt bra helg och ett as nice gäng plus alla andra härliga man hängde med!



Onödigt långt inlägg btw. Men så såg min helg ut.

för vi dansar och du har så mjuka läppar...

Kommentarer
Postat av: jennie

okej,för nästa match ska gå bra kan vi komma överens om några grejer?

Du ska inte på 40timmars innan

Jag ska inte efterfesta till 7 på morgonen

*vranko SKA festa dagen innan

är de en deal?:P

Postat av: angelique

jennie: jag är på. haha

2008-11-18 @ 15:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback