framåt kvällningen.

Har skjutsat lillebror till stationen med all packning, alltså dator. Förstår ändå inte riktigt vitsen med att sitta en hel helg med hundratals människor i samma lokal och spela data. Jag skulle bli bra trött och less på data på några timmar. Kan ledsna rätt fort på att sitta vid datorn här hemma när man typ kollat facebook och inga roliga är inne på msn och man redan har bloggat en sväng. That´s it. Och sen då? Och spel ledsnar jag ganska fort på också. Förutom The sims, guld spel. Men bra många år sedan jag dammade av det nu tackvare att min dator inte är något vidare.
Hur känner ni för ett sådant stort lan? Som det faktiskt heter.

Har fått i mig även idag god Thai mat. Mums så gjorde jag och mamma fruktsalladen vi ska inta om ca 10 min också till bonde söker fru.
Vi hann prata väldigt mycket också. Berättade om min dröm om pappa och att jag gråtit av saknad omedvetet. Vi kom på att det är många av våra annars små traditioner runt jul som fallerar just för att pappa är borta. Blev riktigt depp av att komma på allt som annars är så självklart runt jul som bara sker som man inte inser är traditioner. Vi har alltid varit en sådan familj som inte har speciellt mycket traditioner. Annars kan det vara att man är en jätte stor släkt som firar jul och man har vissa saker som görs. Vi har aldrig klassats som dom. Jag har alltid önskat att min släkt också kunde vara så tajt som firar jul och har sånt mys ihop. Men det har aldrig funkat. Inte på det sättet.
Men till viss del är vi också traditionstroll. Det är inte mycket men lite grann, sådär så det blir jul för oss. Men inte iår.

solen har gått upp, den skiner inte på oss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback