dom kallar det helg.

Sov sådär inatt. Tror inte kroppen är van vid den typen av avkoppling. Drömde massor av konstiga drömmar om bland annat nästa vecka osv. Dom som känner mig vet hur förälskad jag är i vatten och båtar. EHM NEJ. Så självklart drömde jag om vatten och kryssningen.
Usch är lagom nojig samtidigt som jag är förväntansfull såklart.
Så gick upp ganska tidigt efter att ha vaknat på tok för många gånger på morgonen och belönade mig med en härlig promenad på 20 min eftersom jag trodde jag hade lite smått bråttom. Men det visade det sig att jag inte alls hade.
Ska åka snart och byta till vinterdäck på bilen sedan hem och plocka lite eftersom det blir hos mig ikväll. Fin besök av Robin och kanske Danne från Jakan också.
Senare på eftermiddagen blir det hockey. Det var de jag trodde jag hade bråttom till nu. Men matchen är flyttad, tack tack tack. Och ikväll blir det lite intag av alkoholhaltiga drycker.
That´s my day.
Imorgon är det match, finally! Jag är tok taggad, hoppas jag kan förvalta det väl på planen också. Verkar som att jag blev av med hejarklacken också. Kanske lika bra det. Iallafall med tanke på min dags form.
Blir nog att glo herrmatchen innan tror jag.
Och det var hela helgen. Nåja, jag är inte as ledsen över att helgen kommer gå ganska fort med tanke på min vecka nästa vecka. Jag har dock blandade känslor såklart.
Vatten är inte min grej.

5 dagar kvar.

Dagens låt: Rise Against - Give it all

i hela mitt liv, men det känns som jag hör hemma i gullbergs kaj paradis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback