söndag, men ingen ångest. än.

För att jag är ledig imorgon, ska på återbesök i södertälje eftersom det var 1 år sedan nu jag tog bort tandställningen. Så mycket jag har varit hos tandläkaren dom senaste 2 månaderna har jag nästan inte ens varit när jag hade tandställning. Shit. Dom på jobbet måste tro att jag skämtar.
På tal om jobb så alltid på helgerna drömmer jag något konstigt om jobbet. Lite av mardrömmar. Det gillar inte jag. Känner mig lite obekväm faktiskt.
Den här helgen har inte varit annorlunda.
Men för att inte ruttna bort helt en söndag som denna åkte jag med grabbarna för att se dom spela match i Tyresö. Jag kanske skulle stannat hemma iallafall. För fyyyy fan vilken piss match! Skärpning! Stor torsk och ingen värd att nämnas som bra, för ingen var med i matchen. Hoppas alla åker hem och tänker över sina synder. Det gjorde vi i damlaget och daskade upp oss inför matchen igår.
Sedan blev det middag på gulavillan jag fick för övrigt väldigt ont i magen efteråt vilket jag inte diggar hoppas det går över snart. Annars vet jag inte, kanske går något bra på tv?
Håller på att funderar över om man ska väcka tränarsjälen i mig igen eller om jag helt och hållet kör mitt race. Tål att tänkas på.

T.I feat Rihanna - Live your life

och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback