tråk tråk.

En del bad news tyvärr. Livet här i sol och värme och denna sköna stämning är inte alltid så bra. Fast jag ska ju långt ifrån klaga då det är ett sjukt roligt liv vi lever här. Så. I förrgår när beachcluben stängt och jag var påväg hem, står utanför och ska just börja gå hör jag att det blir bråk en bit bakom mig mellan massa engelsmän. Hann inte ens börja gå då jag ser att det kommer en engelsman emot mig och utan att jag vet ordet av så smäller han till mig och går till bråket. Vet inte riktigt om han slog med knytnäven eller om det var armbågen. Träffade gjorde han och jag fick cp ont och det börjar blöda såklart. Jag hade en förbannad tur att Kim från barskolan fick syn på detta och tar mig därifrån och hjälper mig med papper och att ta mig hem. Guldvärd kille! <3 Tack vännen. Jag är glad att jag inte brötnäsan eller kindbenet. Så nu är jag ganska svullen vid ögat samt vid näsan, och otur nog var det samma sida som jag fick en smäll på handbollen innan jag åkte också. Otur otur. Men sådant som händer tyvärr. Och ändå har man försökt hålla sig undan engelsmän under hela tiden, men oundvikligt när dom kommer till dom skandinaviska ställena. Blä. Så en lätt hjärnskakning blev det till på köpet eftersom han inte sparade på krutet när han slog.

Så idag har jag och Emilia legat vid poolen 2 timmar ungefär och nu sitter vi på e4an och har käkat. Är apmätt. Mer idag vet vi inte riktigt, gå till bip och köpa vatten typ. Tar det lite som det kommer tror jag. Ganska skönt det också.
Träffade Puttes Lotta här i magaluf igår då alla resledare var hit på en barrunda. Riktigt kul att träffa någon hemifrån, kändes ganska konstigt men roligt. Så vi har bestämt att jag ska komma till alqudia nån gång snart så jag får se lite av den delen också.
Tyvärr har ingen av oss haft med oss kameran när vi haft våra galna kvällar så ikväll blir det nog ändring på det tror jag. But you never know.



Kommentera mera! Vill ju veta lite om där hemma också. Det är ju tydligen juni nu också, varmt och skönt hemma fick jag höra. Skönt för er!

jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen...

Kommentarer
Postat av: MS » Amor vincit omnia

vilket jävla cp som slog dig :/



hur har du annars haft det där borta? :)

Postat av: angelique

malin: jag har det jätte bra utöver detta :)

2009-06-03 @ 18:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback