snabb söndags update.

Jaa har ju då som sagt jobbat hela helgen. Vilket var riktigt kul när man har saker att göra. För shit va folk det var. Mega kul! =) Sedan var det ju födelsedags firanden igår, Nathalie som fyllde 20 stort grattis! Och sedan Jimmy som har fyllt 21 tidigare i veckan.
Började iallafall hos Nathalie, efter myycket stress efter jobbet. Och åt en väldigt god middag och trevligt sällskap. Sedan var det lite melodifestival och sådant innan jag skulle bära mig iväg mot tåget. Som jag för övrigt missade trots min löpning från vretarna ner till tumba... Så det blev taxi in. Tack Jimmy!
Väl inne var det kul att träffa alla. Såå länge sedan man träffades. Trist bara att Emelie och Andreas inte följde med på hirschen. För vi hade roligt! Haha. Mary och jag i kön in till hirschen, typ så kissnödiga. "Alltså det borde finnas en speciell kö som heter: VIP-pi. För man är ju pi-pi nödig." Jaa shit alltså. Meen vi fick gå före i kön vårat lilla gäng så tur var väl det. Annars hade vi fått göra en egen pi-pi kö. Haha.
Synd bara att jag skulle jobba idag och gå upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, men sådär hyffsat så man inte kan vara ute så länge. Men den tiden jag var ute hade jag jätte kul iallafall. Det är huvudsaken.
Kul att träffa så mycket folk man känner också. Sådant gör att man uppskattar såna här kvällar. Iallafall så gör jag det.
Men idag så var det ändå inga problem att gå upp, klart man var trött men trodde jag skulle vara tröttare. Så det var skönt.
Men nu ska jag åka till min Virre pirre och kolla på en annan del av köping, baka kladdkaka på hans systers begäran samt sova uuut imorgon. Sköönt. =) Match imorgon mot AIK också. Heja oss..

så många broar jag bränt, tog mig inte riktigt över...

Kommentarer
Postat av: stina

vad heter den där sidan där du lagt upp bilder? :) du la ut den på din blogg förut, men nu har du skrivit så mycket så den har trillat dän :D haha

Postat av: angelique

stina: jag antar att du menar pixbox.se :) kom på att jag inte lagt upp där på ett tag så tack för påminnelsen :D

2008-03-03 @ 15:12:02
Postat av: Mary

hahah såå skön! ;D

2008-03-04 @ 22:00:06
URL: http://maryias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback