på bättre humör.

Vilket är bra för snart är det sängen som gäller. Gillar inte att gå och lägga mig med mungiporna nere. Men så här efter att ha städat rummet och ätit lite blåbärspaj med vaniljsås så kan man ju inte vara sur. =) Blåbär som är bland det bästa man kan äta enligt mig, gör ju inte saken värre. Så tog jag en bild på mina vackra fynd som jag köpte idag.

image601

Dom vita kostade bara 190kr, Marco Tozzi och de marinblå 390 från Björn Borg. Riktiga klipp enligt mig. Sitter perfekt gör dom också. =) Käärlek till skor! Stog och velade mellan de vita och ett par andra svarta för 340kr men till slut blev det dom vita och jag är nöjd.
Men nu är jag verkligen proppmätt var nog ingen bra idé med pajen, men det är så gott att man inte kan säga nej. Så imorgon ska jag nog allt träna på nå vis. Tror inte det är någon träning pga a-lags match men tror jag får sätta mig på någon cykel eller så. Vill inte se ut som dom i USA direkt..
Men nu är jag jätte trött och ska sova tror jag nog, har ju arbete att sköta imorgon.

hur kan du be mig, be mig att förstå...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Noooo,vilka fina skor. SJUKT snygga. Nu vill jag också shoppa..

Synd att vi inte bodde närmare, då kunde vi typ gå powerwalks, jag måste också träna.. haha.

Postat av: Akhila

Skooooor Ange !!!! :)
haha jaa jag menade f93, tur att du såg det da !
Är så van att skriva 96.. :)

2008-03-11 @ 13:39:26
Postat av: angelique

emelie: jaa och du anar inte att jag måste spara nu :D hahaha! jaa menar det alltså.. vi får bestämma nångång så vi kan gå ut och gå tycker jag :)

akhila: haha jaa me like!! :D vi och skor alltså... hehe aa förstår det :)

2008-03-13 @ 21:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback