så kan det gå.

Ungefär. För det första så har det inte slutat snöa på långa vägar. Både mysigt och jobbigt. Mysigt när man kan sitta inne och titta ut på alla stora härliga flingor som dinglar ner på marken och gör det ljust ute. Men jobbigt när man köpt sig en trench som man vill använda till våren, lite hopplöst nu när det är kallt och snö? Svar ja. Så det är trist. Sen kan man inte använda några söta vår skor heller.
Men då har man ju turen att jobba hela påsken inte sant? Haha. Money money money.
Jag har faktiskt inte gjort mycket alls sedan sist. Jobbat och tränat. Eller jaa värmde upp iallafall. Var som en liten "avslutning" på handbollen igår. Så nu är det uppehåll tills 1 april. Vilket passar mig underbart eftersom att jag jobbar.
Idag blev det lite annat på jobbet. Jag lider av en extrem mensvärk (kul upplysning va!?) och trodde jag skulle slippa det lite grann nu. Men icke. Så jag fick åka hem från jobbet och därför är jag hemma nu. Slutar ju annars kl 19 men fick nu åka vid kl 16 istället. Lite surt eftersom jag inte får lika mycket pengar, men gör det ont så gör det.
Höll först inte på att få åka hem men eftersom jag har så gulliga kollegor som backar upp så fick nog butikschefen lite skuldkänslor och sa att det var okej. Tackar.
Är ju ledig imorgon så då får jag kurera mig lite. Fit for fight på fredag igen. Då har förhoppningsvis det löst sig med min lön också. Fick såklart för lite lön från januari. Suck. Bara för att Emilia upptäckte det också. Haha!
Köpte nya jeans på lunchen också, hade nå 100kr rabatt på jeans på JC så då tänkte jag att jag lika gärna kunde kolla. Fick suuuper bra hjälp av en duktig kille där så jag hittade ett par snygga Levi´s jeans. Hade aldrig hittat dom annars faktiskt. Toppen med så bra hjälp när man behöver den! =)
Men nu ska jag kurera mig och förhoppningsvis kommer mamma och pappa hem med tidningen jag bad om. Stort repotage om Håkan! =)

vi borde skratta åt allt igen, men vart är den där regnbågen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback