fredag och shopping.

Jaa jag borde verkligen hålla i mina pengar nu när jag bokat resan och allt. Nåja, jag har ju min budget att gå efter och än så länge har den inte gått ur balans. Men lönen har ju faktiskt precis kommit. Haha.
Idag var jag in på cubus för att byta storlek på en byxdress som jag köpte där, såå snygg verkligen! Nu behöver jag inte lägga ner 600kr på en liknande vi har inne på Esprit. Toppen! Men igår köpte jag en snygg tshirt hos oss, men vaddå 69 kr? Det är det värt. =)
Iallafall när jag var och bytte storlek så kunde jag ju såklart inte låta bli att köpa nagellack, 2 för 39 kr. Som taget. Men hittade såklart ett enkelt vitt linne som man inte behöver ha något under på sommaren (eller magaluf) haha! Fast den var såklart för stor. Nåja, fick allt ge mig iväg och kolla på Gina efter något sådant. Då kom också Jimmy och Hjalle som smakråd och sällskap. Hittade inget, men vidare till carlings som inte heller hade. Dom om några trodde jag faktiskt. Iallafall så hamnade jag på Monki och då försvann det lilla sällskapet. Kanske var därför jag hittade mitt linne? Haha. Närå. Men hittade ett fint linne för bara 100kr. Så nöjd faktiskt. Men nu måste jag på riktigt hålla i pengarna. Annars går det inte.
Men nu ska jag försöka bli trött så jag kan sova snart, jobbar ju faktiskt imorgon. 10-17 och sedan blir det väl lite chill hos Hjalle. Who knows. Tyvärr blir det inget lagfestande pga att jag jobbar på söndag. Attans.
Men men, trevlig helg på er alla!

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback