måndag och match.

Jaa det blev inte mycket till update igår, men det får ni leva med. Haha. Idag är det iallafall måndag och jag är ledig. Känns riktigt skönt faktiskt. Jobbar ju bara två dagar den här veckan. Helt okej, jag gnäller inte. Om man säger kommer jag få fullt upp i slutet på mars så jag kanske behöver den här vilan.
Men idag fram tills nu har jag inte gjort så mycket, varit hemma hos Victor och sedan bara suttit här hemma vid datorn. Slö som man är. Men tänkte som så många gånger förr kanske göra lite te och kolla på vänner i min sköna säng. Är det en enda sak jag skulle få ta med mig när jag flyttade så är det min säng. Måste ju ladda till ikväll då det är borta match mot AIK i SL hallen. Nr 1, tycker jag det känns konstigt att ha match en måndag. Nr 2, möta AIK i SL hallen? Nr 3, det är bara att inse och köra helt enkelt.
Det är väl ungefär min händelserika dag kan man säga. Men något som är guld är ju att jag börjar kl 12 imorgon. Mys pys. Sedan får mamma spela in I huvudet på Gynning, säsongsavslutning imorgon och jag bara måste se det! Haha. Hon är skön hon.
På torsdag kommer även min farmor och plastfarfar hit. Ska bli jätte kul att ha dom här. Så sjuk länge sedan dom var här faktiskt. Måste vara mer är 8 år sedan iallafall. Så dom är här hela helgen. I julklapp fick dom av våran familj att se Sound of music musikalen här i sthlm så dom och mina päron ska gå och se det på fredag.

image598 
Jag var tydligen barn i detta tillfälle. Men annars är jag stor nog att klara mig. Haha.
Men nog om allt detta nu ska jag leta upp och packa ihop sakerna för matchen så det är klart och inga bekymmer. =)

ta min hand och kom så går vi vidare...

Kommentarer
Postat av: Anonym

var inte lessen att du missar den, pernilla wahlgren är det sämsta som det här landet har tillverkat. grease var i alla fall fruktansvärd med henne som sandy.

2008-03-03 @ 19:03:31
Postat av: stina

ja, de var de ja mena :) tack!

Postat av: angelique

: hehe okej, då får jag lita på det då :)

stina: hehe toppen :)

2008-03-06 @ 21:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback