på bättringsvägen.

Är jag nu iallafall. Efter en kväll jag trodde skulle bli riktigt mysig med film och gott. Icke. Precis när jag skulle åka hemifrån så fick jag världens magont. Ingen aning om varför eller hur det kom sig, hade inte ätit något knepigt eller så heller. Men det var ändå bara att pallra sig iväg och hämta Victor och åka till hans mor. Vi som hade laddat upp med filmer, cola och skruvar, som är mina nya favvisar. Eftersom jag inte är så förtjust i snacks överlag så är det ju toppen att jag lärt mig lite att äta det. Men det blev bara en film och inget gottande för mig. Magonten höll i sig, kraftigt.
Fick hälla upp två stora glas med cola och blanda bort kolsyran i den. Är en av dom bättre blandningarna mot magont faktiskt. Inte för att jag kände att det hjälpte för stunden men när jag väl lagt mig i sängen och kommit till rätta kunde jag sova. Jag ville ju inget hellre än att sova när dom där smärtorna kom och gick.
Och när jag vaknade imorse var jag mest öm i magen bara. Sköönt. Men man ska inte ropa hej innan man är över ån (?) eller något sådant. När vi gått upp och började göra oss iordning för att åka mot hans far så fick jag små ont igen. Men som tur var inte som igår. =)
Men so far nu har det gått ganska bra och jag har inte alls lika ont längre. Fast jag undrar fortfarande vad det kan bero på? Jag har verkligen ingen aning. Skönt att det mesta är över nu iallafall. =)
Ikväll är det melodifestivalstittande och barnvaktssittande med Victor åt lille Alexander. Spännande, hur ska det gå. Haha. Närå men kommer vara trevligt tror jag. =)
Nu ska jag faktiskt lägga mig i min nya soffa och glo på vänner. Vila magen om inte annat..

dagen vet vad som väntar dig, natten kommer och hämtar dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback