mot köpenhamn.

Tänk att det numera blir vanligare och vanligare att det finns wifi ombord flygplan. Tycker att det är fantastiskt hur tekniken går framåt. Trots att jag personligen inte är speciellt bra på just det.
Så nu bloggar jag faktiskt från planet mot köpenhamn. Har ju inte riktigt haft tid att blogga då arbetet tagit stor del av den här veckan. Så mer kul än så är det helt enkelt inte.
Har i och för sig sagt hejdå till en del av "svenska maffian" Melissa. Hon har nu flyttat hem till sverige igen. Trist för oss och kul för henne! Men tur är att hon bor i sthlm.
Så var och mötte upp henne och några st från ft för ett par öl efter jobbet i fredags.
Men nu blickar vi framåt och glädjer oss något sjukt till dessa dagar i köpenhamn! Har aldrig varit så oorganiserad innan en resa förr.. Vet ju knappt vad jag packat med mig.. Men något blir det väl.
Så ikväll blir det Wallmans och branschkväll och övriga dagar göra staden osäker och tivoli såklart! Vad annars? Det här med och resa har blivit våran grej tror jag. Så nu ska jag bara få mr v att bli frisk så vi är fit for fight ikväll! Kan säga att det blir en powernap på hotellet innan något annat sker. Har lyckats få 2 timmars sömn och det kommer man inte långt på.
Ska försöka bli bättre på det här med bloggen men mitt liv rullar på så fort med saker och ting att det är svårt att hinna med.
Vart tog april vägen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback