jobb sedan norrut, deluxe.

Mina dagar på mässan har gått utmärkt, dock 1 dag kvar men det blir inget annat än en promenadserger. Har mycket att tacka kongressen i istanbul för det. Något jag lyckats med dock är att lämna mina inlägg till skorna i oslo. Så nu får jag lida med offantligt ömma fötter helt enkelt, bara mig själv att skylla.
Det var jätte mysigt att ha Toy här på grillmiddag i lördags också. Liksom en sån där perfekt lördag helt enkelt, ett par timmar briefing och sedan chilla järnet och snacka.
Nu eftersom tiden bara flyger iväg är det redan imorgon som jag börjar min resa mot kirkenes. Imorgonkväll för att vara exakt. Nattbuss till oslo och sedan flyg till kirkenes. FY FAN va nära det är nu! Det är nästan så man kan ta på det.
Det betyder alltså att det endast är 5 timmar arbete imorgon och thats it. Kommer använda min tid imorgon till att packa klart, kanske träffa Jimmy en sväng och sedan har väl min dag gått. Haha.
Ska bli kul att börja den här resan snart. Hörde något om internet och uttag på nattbussen så det betyder alltså att jag kommer kunna fördriva tiden vid datorn då jag inte sover. Kanon! Så hoppas bara det stämmer. Annars är det jag som har en väldigt lång resa framför mig utan tidsfördriv.
Om jag inte bloggar imorgon så blir det efter kirkenes/lakselv och självaste midnattsrocken. Helt vilt.
Ska försöka att inte alls vara bitter på min bror som är på grönalund ikväll och ser på Alice Cooper. Och dessutom att Håkan Hellström SJÄLVKLART spelar på skansen imorgon. Vad jag vet ska ens man finnas där för en och inte tvärtom.

Dagens musik; Lady Gaga - Bad kids



och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna, tydligare ovanför...

Kommentarer
Postat av: Anja

Hejhejhallå! JAg kommer vara 3-6 typ, sen kanske 9-10 också. Isåfall måste vi hinna med en fika eller så! kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback