grått nytt hår.

År 2008 som håller på att knyta ihop säcken har varit minst sagt ett händelserikt år. Mycket har hänt runt om både bra och dåliga saker. Men måste ändå säga att det är mest bra och roliga.
Jag trodde år 2007 var ett grymt år men detta slog det med hästlängder. Man kommer nog säga så varje år. Fast jag säger iallafall att 2009 kommer bli sjukt grymt bra år.
Året började med att jag fyllde 20 iallafall. Bara en sådan sak. Avslutade förhållandet med Victor. Sedan flöt det på ganska sådär. Smått upp och ner med jobb hit och dit.
Jag har haft 3 olika jobb under detta år. Så det har varit kämpigt men aldrig kört.
Har även bytt handbollslag till underbara BK Salem. Lattjade Eken cup och hade hur kul som helst. Har också åkt med till Hedemora med dessa och lirat cup. Många matcher har spelats och träningar tränats. Och jag har inte mått så bra över handbollen på braaa länge.



Så har jag rest. Oj vad jag har rest. Har det inte varit inom Sverige, såsom Åhus och Göteborg så har jag varit utomlands, Spanien Magaluf gånger 2 samt en kryssning till Tallinn.

       

Så rest har jag verkligen gjort. Och kul som fan har jag haft alla gånger. Resan till Magaluf förändrade mitt nästa år ganska grovt så det är jag väldigt tacksam för.
Så har jag festat, väldigt mycket, kanske för mycket. Men äsch, man lever ju bara en gång. Firade Jakans student så man fick tillbaka den där härliga känslan, och jävlar vilket sommar väder. Kärlek.
Med något gott kommer något ont. Eller?
Jag har tappat kontakten med många av mina närmaste vänner. Gabban, Sarah och Acke. För jävla synd. Men sådant som händer.
Pappa åkte iväg för en 7 månaders resa i början av juli som nu har blivit förlängt till 8 och ½ månads resa. Så vissa perioder har det varit jävligt kämpigt och vissa gått av bara farten.
Men livet är en berg och dalbana helt klart.
Resten av året har jag varit singel. Vilket för mig är en nyhet, men kanske också något som har behövts? Jag har lärt mig ett och annat helt klart. And i like it.
Har också kommit mina vänner väldigt nära vilket känns helt fantastiskt. Ni kan läsa mer på www.enannandelavtumba.se det är mina vänner det. Har dom att tacka för mycket.
Framför allt Jimmy, han står där i ur och skur. Tusen tack vännen! Och Nattis, vad skulle jag gjort utan dig? Tackar dig för att vi blivit så tajta som vi är.
Så mycket nyheter och gammalt groll under hela året. Sådär som det är helt enkelt. Med och motgångar. Mycket som händer som man aldrig kan lägga in i en text.
Ge mig 2009 för nu kör vi!

det var bra dar men vad fanns det att se klart....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback