rörig måndag.

Eller hur säger man? Fast ändå skön. Sov dåligt som ett as inatt, så det var inte alls kul att vakna. Jag var väl mer död än levande kan man väl säga. Pratade med mamma om det där med den dåliga sömnen och vi ska ordna det. Hoppas det funkar för jag pallar inte att sova så dåligt som jag gör. Blir ju mer stressad än vad man redan är.
Jobbet gick väl sådär men inte skit dåligt iallafall. Fick även ca 1 timmes "utbildning/genomgång" vi som är nya på kundbokningen av säljcoachen eller vad man säger. Faktiskt jätte bra måste jag säga, jag behövde det. Har ju fan ingen aning om vad jag ska säga när jag ringer eller så.
Blev lite rörigt mot slutet då det var oklarheter med lön och diverse. Men nu är det inga frågetecken alls. Blev dock varken förvånad eller förbannad. Men förstår dom som faktiskt blev.
Så nu ikväll är det chill. Ska ta tag i att kika på förra veckans charterfeber. Aah det programet ligger mig varmt om hjärtat!

Man kan faktiskt inte köpa någon. Det går inte. Iallafall inte mig. Jag blev så besviken. Men vad ska man göra? Julen blir fan bara jobbigare och jobbigare ju närmare den kommer. Känns inte alls något vidare. Usch. Inte konstigt att man har magont dag ut och dag in. Blev knappast bättre av det här. Hur fan tänkte du? Det är inte svårt att lyfta luren.
Aja, jag blev besviken redan tidigare men det här kompenserar ingenting.

148 dagar kvar.

Dagens låt: Håkan Hellström - Magiskt men tragiskt

och där går lyckan, som aldrig kunde bli...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback