alltid påväg.

Lite så känns det med mig. Alltid är det något. Men det känns bara bra. Jag väljer det ju själv. Iallafall till viss del. Kanske lika bra att inte säga så mycket innan det faktiskt är helt klart. Men blir det så kommer jag tacka och ta emot helt klart. Kommer nog passa mig perfekt.
Samtidigt som det känns förbannat tråkigt så känns det skönt.
Dagen på jobbet då. Kan bara sammanfattas med ett stort asgarv. Vet inte vad det varit med oss "bokare" idag. Nå skumt har det varit minsann. Men rackarns va roligt det varit! Haha. Diggar dom brudarna. Inte för att jag fått speciellt mycket gjort men men. Spelar liksom inte så stor roll nu när vi snart går på julledigt. Nice som fan!
Så trots feber även idag så tog jag mig till jobbet. Kommer göra det veckan ut oavsett vad. Ja, om vinterkräksjukan hoppar på mig stannar jag ju självklart hemma. Men om jag känner såhär så är det inget att tjafsa om direkt. Orkar inte stanna hemma för det längre.
Man ledsnar helt enkelt på att må skit.
För övrigt ska jag göra iordning fruktsallad till kvällen samt imorgon, bonde söker fru två dagar i rad! Lycka. Dock sista avsnitten. Blä. Och hoppas mamma hinner tillbaka från julklappsshoppingen med Jimmy innan det sätter igång.

Har för övrigt en efterlysning! Är det någon som har en lägenhet eller någon som hyr ut ett rum i sthlm, gärna något lätt att ta sig till östermalm. Men övriga går också bra!
Linda från Tre O ska nämligen börja jobba den 26e januari här i sthlm och letar boende.
Så hör av er om ni hittar något i denna form tack!

146 dagar kvar.

Dagens låt: Swing-fly - Singing that melody



ge mig arsenik, för stan är full av tanter och tragik...

Kommentarer
Postat av: SARA

Aadå. Det var mysigt att köpa första julklapparna åt honom! Och för första gången i sitt liv ska han få träffa jultomten. Underbart! <3 Hehe. Hoppas allt är bra med dig. Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback