magaluf resan 2008.

Allt och inget snurrar runt i hjärnan just nu. Mest av allt så ville jag aldrig åka hem igen. Den här resan är oförglömlig på alla sätt, svårt att sätta fingret på alla detaljer men helheten gjorde resan.
Jag vet hur mycket alla vill höra om "alla pinsamheter", "berätta något kul som hände där nere" eller "vad var bäst med resan" jaa allt det där. Egentligen mitt svar på allt är bara, Magaluf. Det finns egentligen ingen, oh herregud upplevelse som alla kommer att minnas just DEN grejen. För jag tror alla tänker på olika saker.
Men något vi alla kommer garanterat säga var det absolut bästa med hela resan var ändå, TreO. Utan att behöva fråga så tror jag att ingen sätter emot där. Utan det stället där nere och dom människorna där, Anton, Danne, Linda och Mamsen så vet jag inte alls vad vi hade gjort eller vart vi hade hängt i 2 veckors tid.
Så tusen tack Emilia för tipset om den fantastiska baren! Vad hade vi gjort utan den?!
Nu tänker säkert många också, "men va? var ni bara där? i två veckor?" Aaa iprincip så. Visst vi gick ut på många ställen som Grabbarna Grus beachclub, Casablanca, Tokio Joe´s mfl. Men allt detta EFTER TreO stängt såklart. Haha. Man var fast helt enkelt. Trots att det inte var någon party-röj ställe utan en bar så var det perfekt. Iallafall för oss. Man kan i och för sig säga att vi livade upp det jävligt bra ändå. Haha.
Mycket hände under två veckor, så mycket att man inte kommer ihåg. Jag vet, nu att många av dom som åkte med kommer tänka, japp torsdagen var det ja. Haha men inte av dom orsakerna. Haha.
Nåja, skämt och sido.
Egentligen det vi gjorde under två veckors tid var, solade, badade både vid stranden och vid poolen, sov middag, åt middag på fina och bra restauranger oftast, tillbaka till hotellet för förkrök och sedan TreO och oftast för min del iallafall vidare ut på något dansställe.
Vi skulle gjort en utflykt till några häftiga grottor, men.. Det blev aldrig av.
Jag och Nattis var ute en del med en av bartenderna Anton på många ställen. Han kan ju Magaluf och vart man ska så vi hakade på. Och det var riktigt nice! =)
Vi hyrde också trampbåt för att göra något nytt vid stranden när man ledsnat på madrasserna. Men jaa man cyklar ju runt där och snorklar lite typ.
Det köptes ju även en megafon som Danne älskade att väcka folk med. Haha. Jimmy Ö var den som blev mest lycklig när han blev väckt och jag var ju bara tvungen att filma detta. "Men jävla horor!" Godkväll på dig också min herre. Haha.
Många nya uttryck expressions blev det också under resans gång. Tror Danne ligger topp 1a där iallafall. "Ja, det var en jävel!"
Svårt att få ner allt och försöka bli förstådd i något man upplevt i två underbara veckor. Det blir så mycket intern grejer.
Men bästa av att var allt nytt folk man lärde känna, vi lyckades pricka in dom som jobbade där dock. Visst vi snackade med grannarna och så men blev inte "bundis". Och det kändes väldigt kul måste jag säga. =)
Det man inte minns har aldrig hänt.
Men som man alltid säger; det som händer i Magaluf, stannar i Magaluf.

Full fart! All in! Kör bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback