helt sjukt.

Att man blir så besatt av något. Verkligen verkligen. Eller hade man bara förbannat jävla roligt? Jag vet inte. Men tycker det kan verka lite överdrivet att ha drömt om Magaluf resan att man befinner sig där osv sedan vi lämnade landet. Är detta verkligen normalt?
Jag vet att jag saknar det av hela mitt hjärta. Men hallå..? Det kanske är ödet som säger att jag ska vara i det landet helt enkelt. Min magkänsla säger det iallafall.
Fick också Emelies bilder från resan, och jajamensan då blev man påmind om att hysteriskt roligt vi var med om. Jag blir så glad av tanken att jag får ont. Så får man ångest när man kommer på att man är hemma. Jag måste söka vård.

                                  

Saknar man det så gör man. Can´t help it. En gång på TreO alltid på TreO. Jag är fast.

och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans...

Kommentarer
Postat av: Anonym

fattar jag det rätt att du var på en två veckors bartender utbildning? :)

Postat av: angelique

stina: nää faktiskt inte :) bara semester den här gången med 9 kompisar. skulle gjort bartenderutbildningen för 2 år sedan men blev aldrig av :) så det blir nästa sommar :)

2008-08-27 @ 10:41:01
Postat av: Anonym

hittade din blogg genom google, ska åka och bo på montenova hotellet i magaluf i sommmar med mina vänner, var hotellet bra? :D finns det något vi absolut inte får missa när vi är där? :D du får gärna berätta lite om du vill! :)

2009-02-03 @ 21:56:32
URL: http://aelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback