alla borde ha en som dig.

Jag vet att jag skrivit om det förut för ett tag sedan men det kan aldrig skrivas för mycket om. Jag har många bekanta och kompisar, några vänner men bara en bästa vän.
En som vet allt och lite till om mig. En som jag kan säga precis vad jag vill till, fast vi kan ryka ihop ganska rejält. En som man vet alltid finns där när man behöver den som mest. En som kan reta gallfeber på dig så du bara vill strypa den. Helt enkelt en vän som alla borde ha.
Jag är så lyckligt lottad att jag har min vän. Våran vänskap är väl nygammal kan man säga men ändå så märks det inte en sekund. Man kan säga att vi har varit tajta redan från början och så kommer det nog alltid vara.
Kan inte komma på något som skulle kunna bryta upp det som är faktiskt. Och det glädjer mig. Vad skulle jag göra utan honom? Egentligen? Jag vet inte. Jag är bara glad att du finns på det sätt som är.
Känns också väldigt bra att kunna få vara så sjukt oseriös som jag kan vara med dig, och du är likadan, alltid. Och det behövs aldrig många ord för att vi ska förstå varandra. Det bara är så.
Väldigt tacksam över att du finns här nu också när pappa är borta, det är ett väldigt stöd som du inte ens vet om.
Och så roligt som vi alltid haft och har tillsammans, är bara en sådan sak ett lyckopiller i sig.
Känns dumt att jag inte säger det oftare till dig hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas du förstår och vet hur det är. Förmodligen gör du det.
Om inte annat så, nu vet du. Hoppas att våran vänskap håller i sig, riktigt riktigt länge.
Alla borde ha en som dig.



så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp...


Kommentarer
Postat av: Jonna

naW:)

Postat av: Maria

ja det later toppen du :)

vi kommer bli riktigt manga for jag har nagra tjejkompisar som kommer da och sa ar michele och hans van har :P

2008-08-07 @ 09:59:56
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback