Igen igen och igen.

Studentskiva idag. Ska bli roligt, och ett nytt ställe igen dessutom. Skönt att prova något nytt. =)
Idag fick jag iallafall sova, haha. La mig vid tolv igår som egentligen var alldeles för sent med tanke på allt innan och vaknade vid tolv idag. Såå skönt att få sova. Men det känns som att allt börjar slå tillbaka, känner mig lite sliten faktiskt, men det är det värt. =) Ikväll ska det bli jätte roligt! Jag och S med "Abba-familjen" hahaha. Lite smått kul. Jag och S ska vara hos henne innan, as always typ. Men fick höra av R att E ville att vi skulle komma till honom, så får se hur det blir. Då kanske vi slipper springa ner till tumba?
Idag så har jag hunnit med ganska mycket tycker jag själv. Börjar med att gå upp i lugn och ro för att äta frukost och sitter i evigheter och bara gör inget. Haha. Sedan får jag skjuts av far min för att möta upp R i tumba och ta biljetterna. Samtidigt träffar jag några jag inte sett på hur länge som helst, J*2 och H och min favvo Sailor, fast honom träffade jag ju för inte alls speciellt länge sen. Haha. Kul att träffa er grabbar! Sedan var det bara att få skjuts av pappa hem till S för att vi ska kila iväg och sola, trodde vi ja. Hon tar god tid på sig och vi går ner till tumba och som vanligt fick springa till bussen, haha. Whats the grej med det liksom? Väl i Salem inser vi att dom stängde 14, gah att vi inte kollade det innan? Smarta, men nu fick vi ju iallafall röra lite på oss. Så vi tog nästa buss tillbaka till tumba.
Väl där glider vi runt i lite affärer och jag hittar två slipsar jag bara var sååå tvungen att ha, men köpte bara en. =) Så fin, ska nog ha den ikväll när jag bestämt min outfit som lär ta evigheter som vanligt.. Möter upp mamma och får lite pengar och sedan handlade vi diverse saker och skjutsar hem S till sig och nu är jag hemma och väntar på mat. =) Grillat idag igen, man kan inte ledsna på det tror jag! Haha.
Bör nog gå och börja göra mig iordning men är så seg, ska nog vila en stund innan jag beger mig mot duschen. =)
Men ikväll blir det roligt må jag tro!

Around the world...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback