Återigen studentskiva.

Då har man avklarat ytterliggare en studentskiva som stog med på listan. Det var jätte roligt, precis som alltid. Haha. Det börjar som vanligt med kaos. Eller för mig iallafall, det eviga problemet med kläder. Suck så jobbigt. Men det löste sig till slut. Var bara tvungen att få en paus i att behöva stå och glo i min garderob så jag åkte med Robert och Fredrik till Beneveto för att dom skulle äta lite bakis mat. Trevligt att få sitta och prata av sig lite faktiskt och trevligt sällskap, eller jag var iallafall ett trevligt sällskap till dom. Väl hemma sisodär runt 17.30 så börjar såklart paniken igen om det där med kläder, men hittar fortare än förväntat en bra outfit som jag trivdes med. Bra där! Och efter det var det mat dags, grillat som vanligt, så himla gott! =)
Visste dock då hur det blev med kvällen som länge var ovis så det kändes skönt att veta vad som skulle hända efter man ätit en bit mat. Väl när jag ätit klart inser jag att jag har lite bråttom, kl är 20.15 och S skulle sluta kl 21 för att sedan komma till min sambo S och jag hade absolut inte gjort mig iordning för det skulle jag göra där. Fan bråttom! Så kasta i grejerna i min stora väska för att traska kvickt till S. Jag var på plats runt 21 och gjorde mig klar. Sedan kom också S och G för att nästan på en gång åka in till den stora staden för en härlig och konstig kväll. Som alltid när jag är i farten. Vi var på Softbar som stället hette, det var väl helt okej faktiskt men man kan säga att det finns betydligt bättre ställen. Sen kan orsaken vara kanske att det var massor av folk men det var bara roligt. Men vilka drägg det finns verkligen! Har man sprungit ifrån dom eller sagt nej typ tusen gånger så bör det betyda att man inte vill ha med dom att göra, men nej nej vaddå klart man ska hänga efter iallafall. Gah. Blir faktiskt riktigt irriterad på sånt måste jag säga. Men överallt finns det äckel det kommer man inte ifrån dessvärre.
Men det blir inte roligare än vad man gör det till helt enkelt och jag är ganska bra på att göra det om jag får säga det själv. =)
Gulligaste var ändå sista dansen, som oftast är en lugn låt. Så dansade jag först med J och sedan dansade jag, J, S och G tillsammans allihopa i en härlig ring. Haha. Måste säga att J hade nog bästa situationen som var ensam kille. Det var faktiskt riktigt roligt. Sedan var det bara att bege sig till bussen och hemåt, skönt att få sitta lite faktiskt. Och vi var ovanligt snabbt hemma i söta lilla Tumba, eller iallafall till skillnad från i torsdags morse..
När vi väl var i Tumba bestämdes det att det skulle vara efterfest hos S, sagt och gjort så hamnar jag, Sarah, Gabban, Robin * 2, Enberg och Viktor hemma hos S. Och vilken efterfest sen då. Haha. Stackars R och V som gick och la sig i S´s säng (som jag förövrigt skulle sovit i) och somnade bums. Vi andra var uppe ett bra tag till måste jag säga. Jag, S och G somnade inte förens vid 8 imorse, eller iallafall jag somnade vid den tiden. Jag låg på golvet och sov med kudde och täcke, jätte skönt.. Nej, gjorde ont i mina höftben. Medans R sov i ena soffan och S och G hade andra och E satt och sov intill soffan där S och G låg/satt i. Helt galet. Jag har bild bevis på alltihop och kommer lägga upp lite av bilderna från gårdagen sedan när jag orkar. =)
Vaknade ungefär vid 11 snåret och kliver upp. 3 timmars sömn märker jag nu börjar kännas att det inte alls räcker. Jag gick från S vid 15.30 tiden för att gå till Storvreten och kolla på fotboll, Grödinges b-lag. Kul att se faktiskt men ja det kunde varit varmare om jag säger så. Matchen slutade 1-1 orättvist nog och motståndarna var KRIS.
Tack för sällskapet vid matchen iallafall Fredrik det var trevligt. =)
Och nu sitter man här nyss ätit middag och bara håller på att frysa ihjäl så jag ska ta ett varmt bad och försöka låta bli att somna. =)
Några sköna kommentarer från kvällen/morgonen:
"Det är värt att blogga" - jag efter en annan kommentar jag inte ens minns.
"Sofie du SPRANG faktiskt!?!" - jag, Sarah och Gabban efter våran otroligt sköna löparrunda ner till Tumba för att hinna med tåget. Och vi hann faktiskt. ;)
Sedan vet jag att det var något mer men fan minns inte alltså. Tröttheten börjar komma ikapp.
Kanske lägger upp bilderna senare vem vet..

Det ska bli män av er nu...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback