Blä-torsdag.

Verkligen. Usch. Höll på att försova mig imorse till en början! (Säkert bara för att jag och pappa diskuterade det där igår om att jag aldrig försovit mig den här terminen faktiskt) Jag går i god tid till bussen för att jag vet att dom två bussarna jag hade möjlighet att ta (2 min mellanrum) kommer alltid för tidigt eller inte alls. Självklart kom bägge ungefär 5 min förtidigt (!) jag såg dom när jag kom gående på vägen. Suck. Såklart. Men tänkte att det måste vara en buss kvar som måste komma för så där tidigt är inte lagligt. Men icke. Så det blev den vanliga bussen som jag brukar ta för att slippa vänta lite extra och frysa. Haha. Jag visste ju såklart att jag skulle komma ca 5-10 min sent till praktiken pga den hela händelsen men kände mig inte ett dugg stressad, för jag vet att dom jag jobbar med ändå alltid kommer sent plus att jag kommer igen med förberedelserna ganska snabbt. Väl nere på stationen visar det sig att tåget jag skulle ta var försenat så pass mycket att jag nu åkte med det iallafall, så alltså hade det inte hjälpt om jag hunnit med någon av dom tidigare bussarna. Skönt. Hatar nämligen att stå och vänta på tåget där.
Så när tåget nästan stannar på älvsjö station ungefär 08:00 får jag ett sms av henne jag skulle jobba med på morgonen "Hej jag blir sen, men du kan väl checka av att allt ser okej ut på trean" Jag är så bra! Jag kände på mig att även hon skulle bli sen. Så återigen, det gjorde ingenting att jag blev sen för att ingen skulle märka det ändå.
Väl uppe på "trean", blev väl en 10 min sen till slut, så kirrar jag allt i lokalerna och sätter mig och väntar på att hon ska anlända och att jag skulle få något att göra. Hon kommer dock in vid hmm jaa hur mycket var klockan, 08:45 kanske? Suck. Jag hatar att bara sitta där och göra absolut ingenting, och inga gäster var där heller. Och igår kom min handledare ungefär 1h och 30 min sent eller något sådant. Haha. Men tur att man är självgående och kan hitta på små saker att filura med. =) Men jobbigt när man gjort allt och inte kan göra så mycket mer.
Så vi får väl se om hon kommer i tid imorgon? 10 min sen lär hon vara. Haha. =)
Mer om "blä-torsdagen" då. Mensvärk och en smygande huvudvärk började göra sig påmind under dagen. Hata hata hata! Den värsta blandningen må jag säga! Man har liksom ont så att man tror att man ska svimma. Den känslan är helt klart mindre rolig att ha.
Idag liksom igår var det lite att göra, och så fort man får en uppgift så hugger man den i sig som om man aldrig gjort annat och poff så står man där sysslolös. Fick lära mig lite i programet Fidelio som dom använder sig av där. Det var väl det mest spännande idag. Fick faktiskt gå hem ganska tidigt, 15.30. Hoppas dock på att få gå ännu tidigare imorgon när det ändå är fredag och som det såg ut på papprena, ännu mindre att göra. Gäsp.
Väl hemma så åt jag lite och sen stendog jag på min säng och blev väckt av min söta pappa som frågade hur det var med mig. Och jag trodde jag hade dött. Mitt huvud var lika stor som en luftballong och magen gjorde sig mer och mer påmind. Middagen var serverad. Pinade i mig maten men fick iallafall i mig något. Så nu sitter jag här med tungt huvud och vågar knappt röra mig för då har jag en kniv i magen. (Inte bokstavligt såklart.) Så jag ska nog lägga mig igen så att jag orkar åka till praktiken imorgon. Sedan en efterlängtad helg.

Jag vet inte om jag känner att det är en bra eller en jobbig känsla, ska jag eller ska jag inte? På ett sätt vill jag verkligen men på ett sätt inte, jag vill inte förstöra för dig, jag ska ju dock inte säga något dumt på något sätt. Jag vill bara veta hur det ligger till med allt. I want to know.

This day will always be special for me...

Kommentarer
Postat av: vingklipptpingvin

Mensvärk och huvudvärk är ingen bra kombination, jag vet :( stackars!

Postat av: Angelique

hehe nää usch nej! tur att någon som du förstår :D

2007-04-20 @ 08:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback