Lördagkväll.

Det blev utgång för hela slanten igår må jag säga. Haha. Vill bara göra en liten (egentligen en ganska stor) notis om att Robin är mobbad och förtjänar det mer än gärna att veta om det! Varsågod Robin, känn dig omtyckt! Haha =D
Efter mycket om och men och härligt snack från min sida får jag med mig både G och S på en mycket trevlig utekväll på LeHome. Jag är imponerad. Gillade inte stället ett dugg när det var Klubb Mera där men nu har dom blivit bättre. Toppen!
Jag börjar kvällen hemma och A kommer över med lite klänningar som jag ska prova och ha under kvällen (självklart hade jag bara en klänning på mig, haha.) När jag börjar bli klar så ringer jag som en liten tok till S och G, alltså hur många samtal ringde jag er igår egentligen? Haha. Ett par stycken blev det iallafall. =) Jag och A åker och hämtar upp S och G för att åka hem till S´s lägenhet och börja lite smått. S hade varken smink eller kirrat håret så hon sätter igång med sin makeover direkt och vi sätter oss lite här och var, varför blev det att vi satt på golvet i hallen av alla ställen i lägenheten? Haha. Well well. Jag satt iallafall på en pall mitt i köksingången. =P Inte fullt lika utsatt.
När S nästan var klar åkte jag och A iväg till OKQ8 och tankade bilen så vi skulle ta oss till stan. När vi kommer tillbaka för att hämta upp S och G så hittar jag och A härliga band som hennes mormor och morfar lyssnat på i bilen, bland andra Sven Ingvars, vilket svänggäng! Haha.
På väg till stan går allt jätte bra. Du är guld A som ville köra oss till stan verkligen, tack! Jobbigast var när vi närmade oss Sheraton, att hitta i stan är fan inte lätt må jag säga! Vi åkte söta vägar och efter en liten stund var det inte alls svårt att hitta så vi möter upp L, T och deras kompis för att kissnödiga gå mot LeHome. För fy sjutton va kissnödig jag var! Jag ville först inte ens kliva ur bilen faktiskt. Haha. Men det gick bra ändå.
Sötaste kommentaren var när vi kör in i stan på någon av alla dessa vägar och A säger "Men varför åker bara jag och alla taxibilar i en fil för?!" Det roliga är ju att det bara var taxibilar ute och körde då den tidpunkten på dygnet en lördag. =)
Vi ställer oss iallafall i kön till LeHome, T och L kommer och säger att dom går vidare till Blue Moon Bar istället men ringer när dom går till 360. Greatans greatans. Jag var nästan tvärsäker på att vi skulle gå vidare, 360 eller D´s studentskiva, så blev inte riktigt fallet. Vi har väl kanske stått i kön i 5-10 min max så kommer det en kille i kostym fram till oss och frågar:
"Är ni tre tjejer?"
"Javisst"
"Då kan ni komma och ställa er här framme"
Så vi gick om hela kön och inser att vi faktiskt kommer hinna komma in innan vi skulle få betala (dock var klockan 5 över halv 12 när inträdet började gälla trots att man står på listan) Japp så han går fram till vakterna och säger "Dom här tjejerna ska in" inte mer med den saken och vi knallar in. Tur S att du hade stenkoll på läget och sa ditt personnr så fort annars hade det nog varit rätt jobbigt för oss. Haha.
Väl där inne så säger killen som sitter i kassan att vi ska betala hundra kronor för inträdet, men jag fixade det och sa "Men vi har ju faktiskt fått stå i kö länge och klockan är faktiskt precis halv och vi står med på listan" Inte mer med det heller och vi fick gå in. =) S sa utanför "Vi skickar fram Ange så löser det sig" haha mycket riktigt!!
Slår man på charmen så är det lugnt. =)
Vi börjar med att gå till baren och sedan var det dans som gällde. Alltid alltid. Träffar då Robin (den mobbade) och hans två kompisar. =) Så vi hängde väl med dom resten av kvällen kan man säga, massor av dans och jag hade hur trevligt som helst! Många roliga kommentarer och människor. Haha. Men vissa är det faktiskt synd om..
När klockan börjar närma sig 3 och stänging så funderade vi starkt på att gå vidare till Berzelii Bar där jag och min klass förra torsdagen hade studentskiva. Men efter Mc Donald´s besök och om och men blev det inte så. Det är ju faktiskt studentskiva både onsdag och lördag nästa vecka. =)
Och på Mc Donald´s så var det mycket som hände. Kastning av diverse papper och pommes samt sköna kommentarer och dylikt. Bland annat så sitter vi och diskuterar något som jag inte riktigt minns, så säger jag något så att Robin tittar på mig med en konstig blick som inte var menat att jag riktigt skulle se eftersom jag satt brevid och så säger jag (eftersom jag iallafall såg det)
"Hurru inte den blicken tack!"
Helt paff så säger Robin snabbtänkt som han var "Haha det låter ju som att vi har varit gifta i 40 år!" Gud va jag garvade åt det alltså, så klockrent sagt! Och perfekt tillfälle och helt oväntat.. =)
Väl vid hållplatsen vid bussen så vägrar bussen ta på oss som står utanför och istället kör han. Skitgubbe! Men endast 20 min väntan var inte så farligt innan vi går på bussen mot Tumba. En riktigt rolig bussfärd faktiskt. Haha. Och trevlig promenad hem från Tumba också.
Nu orkar jag inte skriva längre för nu är det galet långt iallafall!!

Tack för en rolig kväll iallafall =)

En sol mitt på natten...


Kommentarer
Postat av: vingklipptpingvin

HAHAHA Du är mobbad, glöm inte att läsa min blogg sen på http://vingklipptpingvin.blogg.se för er som verkligen vill veta vad som hände. ;P

Postat av: Angelique

hahaha du är ju så jävla mobbad robin :D

2007-04-22 @ 20:36:07
Postat av: Sarah

Ni är mobbade hela högen va fan!

2007-04-22 @ 21:49:12
URL: http://zaraah.blogg.se
Postat av: Angelique

Men sarah nu ska du inte vara sån tycker jag :D hahahaha

2007-04-22 @ 21:57:39
Postat av: Sarah

Min mamma har alltid sagt att man inte ska ljuga. Jag talar sanning även när jag ljuger!

2007-04-22 @ 22:04:13
URL: http://zaraah.blogg.se
Postat av: Angelique

Oj då.. men nu tycker jag faktiskt att du är lite vrång! :P

2007-04-22 @ 23:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback