Bra så här långt.

Måndagar är ALDRIG bra. Det kan nog de flesta hålla med mig om. Men idag har det varit bra, hittills. Smällen kommer väl när jag tar mig i kragen och pluggar till det där förbannade hotellprovet som är imorgon. Suck.
Börjar 9.30 vilket är så himla skönt att vi flyttat fram lektionen en hel timme. Dock är själva lektionen i sig piss och skit, religion och hur kul är det? Inte alls på en skala, och framför allt inte med den läraren.. Men lektionen gick bra och ganska fort trots allt. Förutom att det flög in någon kis som var berättare och snacka om någon story om Hyenor (stavning?) helt galen var hon iallafall och jag kunde inte låta bli att tänka på hennes hmm jaa gigantiska svettfläckar. Pinsamt. Men efter lektionen iallafall visar det sig att det var den ABSOLUT SISTA RELIGION LEKTIONEN EVER!! Så sjuuuukt skönt! Applåder och visslingar! Det enda som man kunde göra var en extra grej för VG, tänkte att jag skulle försöka mig på den, ska ju iallafall göras hemma och så. Men hur överlycklig blev man inte då? No more religion in my life! =) Greatans.
Och till råga på allt var det god lunch i skolan (!) Helt otroligt! Jag tänkte att nu kan allt bara bli värre. Men icke. Vi går upp till våran svenska lärare och drar på hundögonen och hon vet våran situation med håltimmen innan och visste redan innan vad vi ville när vi kom upp. Haha. Men vi fick lite lappar samt kolla på våran första skrivning i nationella. Blev ännu mer glad när jag fick den. VG fick jag! Muhaha. Man kunde inte få bättre =) Tihi. Då blev jag glad. Ett stavfel var det enda felet på hela uppsatsen, tackar tackar! Haha. Lycka spred sig ännu mera i kroppen på mig!
Då kommer vi på att vi skrev ett bartekniksprov förra veckan och ville få veta det. Jag var nervös som få och trodde helt klart att IG skulle stå på pappret för det hade gått arseldåligt för mig. Men inte då! Så fel jag hade. VG även där. Jösses. Jag dör! =D Vad har hänt med gammelkärringen?! (Jag då alltså)
Inte nog med två VG, hemma kl 12 och god lunch utan efter det så bar det av mot Tullinge med N och C för att sola, mmh så sköönt! Me like =) Och efter det for vi till Tumba C för att hämta upp N mormor för att lämna henne hemma och sedan iväg till Skärholmen. Hittade klänningarna jag så småningom ska köpa. =) Sedan for vi hem och nu har jag städat hela mitt rum, i och för sig för att jag inte orkar plugga till hotellprovet som är imorgon.. Men det är en annan story! Haha. Där kommer jag nog inte få VG dessvärre. Haha. Skit svårt ju, miljö och kommunikation och tuuusen sidor text minst. BLÄ.
Juste kom på att vi gjorde dagens goda gärning också. Jag N, C och N´s mormor. Vi hjälpte en gammalfarbror som ramlat med sin cykel vid tumbabron stackarn. Och först åker alla bilar bara förbi och så fort vi stannar och flyger ur bilen men jaa DÅ duger det att stanna för då stannar 4 andra bilar också. Suck. Men vi var iallafall väldigt snälla som hjälpte honom upp. =) Känner mig så snäll!

Nej nu ska jag inte förstöra min lycka! Haha. Nu är det bara den naturliga solen som saknas. =)

How can I help you...

Kommentarer
Postat av: Sarah

vad får man om man korsar en schäfer med en giraff?
- en vakthund på tredje våningen!

HAHAHAHAAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!

Postat av: Angelique

hahahhahah :D jag gillade också,
-vad händer om man korsar en giraff med en igelkott?
- en tre meter lång tandborste!
hahahaha :D

2007-04-23 @ 21:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback