wild and crazy.

Det är det minsta man kan säga från onsdag fram tills nu. Haha. Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva eller så det är så mycket men kan kanske dra en kort story (som lär bli lång...)
Börjar onsdag eftermiddag, stress stress stress. Möter Robin vid busshållsplatsen vid mig (jag var långt ifrån klar då) och bara stressar ännu mera. R satt bara och skrattade åt mig kan man säga och jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilka kläder jag skulle ha. Typiskt mig, alltid samma problem. Väl när jag är klar så blir vi hämtade av Akhila och Sofie för att sedan hämta pizzor från Benevento för att sedan bege sig över till Sarahs lägenhet. Vi åt och hade lite förfest typ, sedan åkte A och S hem. Jag, S och R går ner till tumba för att ta tåget mot stan men missar det och får sitta och vänta där, men äsch, fint folk kommer sent har jag hört. På skivan var det roligt och man träffade massor som man kände såklart. Toppen toppen! Men det var sjukt dåligt att dom stängde en halvtimma förtidigt. Suck. Men vad att göra så vi går till McDonalds och fördriver helt onödig tid men vi var ändå tvunga att vänta i evigheter på bussen som vi självklart precis har missat. Men jag och S gick mot busshållsplatsen fastän dom andra stannade kvar, rastlösa som vi var. =) När vi närmar oss busshållsplasten så ser vi att R och Enberg sitter där och väntar så vi stannar också där för det var helt fullt med folk på andra busshållsplatsen. När väl bussen kommer så väller det in folk såklart och vi åker den trevliga och helt sjuuukt långa resan hem som förövrigt tog längre tid än vad den brukar pga "Hi-tech problem" som busschauffören sa. Men äntligen i tumba blev det en trevlig promenad hem till S med R och E som följde med eftersom R lämnat sin väska. Och kvar blev dom. Jag och S fick ta sofforna och dom sängen, hallå grabbar det var inte schysst! Eller jag som är så liten fixade det galant men vette sjutton hur S grejade det. Haha. På morgonen går S upp för att åka till skolan och ha redovisning så vi andra ligger kvar och sover så sött. Vi kommer upp nån timme innan S kommer hem igen.
Vi inser ganska fort att en bit mat vore gott och efter mycket om och men så går jag och S förbi mig och hämtar träningsgrejer för passet på kvällen för att sedan gå till ICA och köpa goda sallader medans E och R tog extra nycklarna och gick till pizzerian som ligger precis här. Men vi hann hem före och började äta, kanske liiiite tätt inpå träningen men va sjutton.
När vi sitter och äter hör vi hur dom börjar möblera om i vardagsrummet så vi går ut och kikar och vad får man se? Joo hela soffan står ute på balkongen och bärbara datorn också med dom i soffan och glassar. Haha. Vilka påhitt alltså. Vi har lagom ångest inför löp och spänsttesterna som väntar ca 45 min senare. Samtidigt bestämmer sig killarna för att stanna och säger att dom lovar att städa och vi skrattar väl mest bort det och går till träningen. Ca 1 tim och 45 senare är vi tillbaka och möts av en mörklägenhet med massor av tända ljus samt att dom har städat, och som pricken över i:et så har dom köpt lite godis och ställt på vardagsrumsbordet. Så gulligt. =) Vi trodde ju inte att dom faktiskt skulle städa. Och när dom varit och köpt pizza så köpte dom också en film, James Bond Die another day. Så vi bestämmer oss för att kika på den under kvällen. R ledsnar och åker iväg på studentskiva istället. Vi stannar kvar och kollar på James Bond, eller inte jag haha jag somnade efter kanske 25 min. Väl när den var slut så vill vi se en till film och då blev det Green Street Hooligans, super bra film och jag höll mig vaken. Grattis till mig, eller inte. =)
Efter den filmen vill E ut och gå så vi knallar ut, S blir dock kvar för att sova för att hon ska upp tidigt. Så vi går ut och går ca en timme och pratar, tack för promenaden det var jätte trevligt. Medans vi har en så sjukt arg och irriterad R som sitter utanför och väntar och har tydligen gjort det ett tag också. S hade inte öppnat för att hon trodde det var vi och vi hade faktiskt nycklar. Missförstånd på hög nivå. Och självklart så slutar R´s mobil att funka så han inte får tag på oss förens i slutet av våran promenad. Vi sitter utanför på gården ett tag tills vi får med oss R in efter mycket om och men. Väl inne så går vi och lägger oss. Fan jag fick soffan inatt igen. GAH. Jag hade faktiskt paxat en plats i sängen brevid S men icke. Runt 5 så somnar vi äntligen, eller R somnade före mig haha.
Runt halv 8 blir jag väckt av S som jag ska göra sällskap och äta frukost, sagt och gjort så går jag upp och sedan lägger mig lagom runt 8 när R ska upp, som dock kom upp ett tag efter det och fick lagom bråttom till bussen. E skulle egentligen också till skolan men skippade det kan man säga. Sov till typ halv 12 till och från för att efter det gå upp och diska lite m.m. Så nu för en halvtimme sedan kom S hem från sin mösspåtagning och vi ska snart iväg till Salem och sola. =) Mys mys.
Ikväll är det kanske fest och imorgon studentskiva, hurra så ovanligt... =)

Man blir som man umgås...


Kommentarer
Postat av: vingklipptpingvin

Jag menar det, man blir som man umgås xD

Tack för två grymma dagar tjejer (och pojkar!) :)
Puss

Postat av: Angelique

Absolut! Tack detsamma du! :)

2007-04-27 @ 15:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback