sol sol sol, men höst.

Igår fyllde min fantastiska pappilu år! Stort grattis till dig, du är bäst! Jag hann också prata lite grann med honom i telefonen innan han skulle gå och luncha med mammilu och jag själv skulle göra mig klar till jobbet. Hann dessutom med en kaffe i solen med Anthony. Alltid lika mysigt att träffa honom. Så idag får jag äran att jobba med honom också, då han jobbar extra hos oss som servitör.
Dom här två dagarna utan Annsi har gått smärtfritt faktiskt. Igår var det bara runt 90 pers i salongen och ändå var det bättre publik än i onsdags då vi hade 140 pers. Märkligt.. Vi fick även in folk som gick älvvandringen. Det är alltså en vandring som tydligen görs varje år så här dags, då går man hela akersälven ner mot byn. Så vad jag har fått uppfattningen om så är det många som går med och det är upplyst hela vägen med marschaller osv. Hade nog gärna gått med om jag inte jobbat. Verkade mysigt.
Men idag och imorgon kommer dom stora proven för mig helt enkelt. Fortsatt upplärning av Erik och så kommer Malene idag också. Men det ska nog inte vara några problem.
Idag var jag tröttare än tröttast när jag klev upp. Fy fan va trött jag är! Hela morgonen har gått i ultrarapid. Hopplöst när dom större kvällarna kommer nu liksom.
Såg till min lycka att när jag ställde mig på vågen imorse att jag faktiskt lyckats gå ner 4 kg sedan jag kom hit till Oslo efter min sommarsemester i Sthlm. Inte för att jag hade stenkoll på hur mycket jag vägde men jag vet på ett ungefär. Snacka om att jobbet gör sitt..! För jag har ju inte extrem tränat direkt. Så vet man ju om att under julbordssäsongen blir det mer. Känns toppen! Och så kanske mitt minskade sockerintag har med saken att göra också. Men iallafall så blev jag riktigt förvånad, och glad såklart.
Som ni märker så drivs min vardag/helg/fria dagar egentligen enbart av jobb. Därför ska jag börja gå nu.

Dagens musik; Talisman - I´ll be waiting



du är mitt uppe i livet, men nere på gatan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback