bloggar tydligen bara när det är sol.

Galapremiären var väldigt bra! Alla var på topp humör och även gästerna. Så bara där hade vi en kanon bra start! Var inte en speciellt stressig kväll ändå då vi faktiskt hade 330 pers. Trots att alla 3 ismaskiner tog slut/gick sönder samtidigt. Men inga problem för stora så vi löste det.
Festen pågick helt till kl 02.30 då vi bestämde att det faktiskt fick vara nog. Vilket jag tackade för. Kände att mitt huvud var tyngre än normalt och att jag kanske var på g att bli sjuk.
Men det hindrade inte mig att joina alla andra som skulle iväg på efterfest. Kan säga att alla var BRA i gasen när jag väl kom dit! Med det gjorde inget jag tyckte mest det var kul att vara med ändå och att faktiskt SÅ många kom dit gjorde inte saken sämre. 3 glas vitvin fick jag i mig innan jag kände att det fick vara nog. Klockan hade hunnit bli mycket så det var lika bra att gå hemåt tyckte jag.
Till skillnad från alla andra var jag inte bakis igår. Haha. Meeeen man ska inte ropa hej! Själv hade jag åkt på, precis som jag hade på känn, förkyldningen från helvetet! Så jag tog det rätt chill och gick för att äta lite brunch med Emma på fru hagen. Riktigt smaskens och jag var mätt resten av dagen!
Skönt att få lite egen tid med henne, äntligen! För det första jobbar jag när hon är ledig och tvärtom. Så vi ses aldrig. Då bor vi ändå ihop... Och hon åker ju dessutom till sverige på onsdag och sedan på sin resa i 3 månader! Vilket betyder att vi inte lär ses något då heller.
Vi hade en del att prata om också. Som vi även har kommit överens om och klargjort. Kände att det var viktigt att ta upp innan hon drar. För man vill ju inget annat än att vara ärlig.
Kommer sakna henne när hon är borta, för det blir ju tomt.. Som bara den! Men fördelen är ju att hon vänder kosan tillbaka till oslo när hon rest klart!
Eftersom sug tv4 visade något idol-kval igår så fick jag tydligen vänta på bonde söker fru en hel vecka till. Så i ren ilska gick jag hem till samuel och vegard istället för att glo på film.
Idag mina vänner har vi + 19 grader, strålande sol och jag jobbar! Tajming. Men jag är ändå förkyld och har legat på soffan sedan kl 8 imorse. Lika bra det kanske.

Dagens musik; Juline - Getting closer



för när jag var väck var du alltid där för mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback