vilken helg.

Helt sjuk och kul! Att jag inte skulle spela igår hade jag ju på känn att det inte riktigt skulle hålla.. Fick höra att sjukdomar drabbat laget (no shit, jag var ju själv där..) och ringde min tränare 20 min innan avfärd mot match och inser att jag måste ställa upp. Vad gör man inte för laget. Svidar om och säger att jag ska vara sista utväg. Tur vi har lirare som håller och fixar ändå. En balja efter snyggt spel från Jennie men mer än så kan jag inte säga att jag hann med. Några minuter i första och några i andra. Kanske lite mycket ändå. Men men.
Utgång södertälje på kvällen. Hem och köra stålmannen ombyte och ladda om.
Hem till Jimmy en snabbis, möter upp Nattis och Danne där. Vidare mot Södertälje och Vranko där hon hade tre kompisar. Vi körde på och gick ut på Olearys där det spårade. Eller iallafall för några av oss. Sjuk kväll men fan så rolig! Säger ingenting så har jag ingenting sagt. Bra helt enkelt.
Söndag, ännu bättre! Bästa på länge. Upp skit tidigt, måste vara redbullen.. Åkte och köpte mat med Nattis, Jimmy och Viktor. Super mysigt. Och vidare mot Idrottshuset. För första gången för mig på ca 2 år. Har inte varit där sedan jag slutade. Kändes jäävligt sjukt. Match Tumba-Salem, tyvärr torsk för Salem med 28-26. Kunde blivit samma siffror till våran favör om andra åtgärder gjorts. Men men. Såg vidare på en match med Tumbas b lag, herrar alltså mot Guif. Toktorsk för tumba. Men det var kul att se iallafall.
Efter att vi pratat ihop oss vi som var kvar blev det en big date på thaien i Solbo. Haha. Riktigt kul var det! Så det blev en del att göra för dom som jobbade där. Haha.
Finns inget bättre än att få tillbringa tid med dom i laget. Bästa.
Ikväll bastu med mor min. Fantastiskt skönt och bra avslut. Imorgon kan faktiskt bli en grym dag, åter på jobbet och en del annat trevligt som väntar. Jag gillart.



vi är nån annanstans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback