tråååkigt.

Idag var en sådan dag som man verkligen INTE ville gå till jobbet. En timme till i sängen MINST! Men när man har ett jobb är det bara att sköta det perfekt. I vilket fall känner jag så. När man minst anar det har man väl inget. Det gick bra idag som vanligt och det kändes inte som att jag slutade 16.30 fast jag var skeptisk om dagen överhuvudtaget skulle gå när jag hade lunch. Swosch så var lunchen över och dagen också. TACK FÖR DET! Har inte mått helt hundra idag. Känns inget vidare, har varken råd eller lust att vara sjuk något mer.
Ikväll eller snarare snart är det träning och sedan var det slut med den här dagen. Synd att vardagar är så meningslösa, jobb, träning och sova. Så ser dagarna ut. Man varken orkar eller kan använda dagarna till något vettigt. I wish.
Är det så här det ska se ut tills jag är 65? Då vill jag inte vara med nå mer. Detta funkar ett tag sedan är det jag som kommer ändra på allt trist! För såhär kan man inte ha det jämt. Sjukt tragiskt. Men man måste ju tyvärr ha pengar..



vi kunde ha den bästa tiden i våra liv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback