la la la måndag.

Hej och hå. Efter att ha varit toktrasig efter matchen igår och trött som få la jag mig tidigt. Sköönt. Men sov förbannat oroligt och vaknade vid ett flertal tillfällen av att jag trodde jag hade försovit mig. Paniken blev värre och värre för varje gång. Jävligt lätt att försöka somna om efter 3e gången av panik. Nej inte direkt. Så inte nog med att man var sliten efter helgens bravader så fick man det här på köpet. Samt en jävla magont. Idag har det varit jobbigt som fan med magen verkligen. Men klart det tar tid innan magen vant sig.
Annars har det varit en bra dag. Faktiskt inte speciellt trött. Men det kommer ju såklart i efterhand. Tror att det blir en bra jobbvecka som det känns nu. MEN ska väl inte hoppas på för mycket.
Ikväll blir det chill chill chill. Hade ju tänkt att gymma efter jobbet men pallade inte, kände att magen bör vila. Tv tittar kväll. Hell yes.



sände meddelanden genom atmosfären...

Kommentarer
Postat av: Iida

Ja attans magont du har till besvär :( Fast spela roll vad man har haft idag alla från båten är nog lagomt risiga ändå! :P haha

2009-11-16 @ 20:06:11
Postat av: angelique

iida: jaa jag vet det är hopplöst! hatar det! haha ja det är väääldigt sant :P

2009-11-17 @ 14:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback