whatever, time goes by.

Ja, jag ska gå och lägga mig. Snart. Om en stund. Men självklart, trots att jag fick komma hem efter kl 21 ikväll från jobbet så kommer man sig inte i säng. Fick en dipp runt kl 01 då jag var trött och så gick det över. Typiskt.
Köpte med mig pizza och cola efter jobbet och slog mig ner i soffan med mina älskade moods of norway byxor som jag förmodligen kunde gå i dagligen om jag fick. Till det tog jag mina extremt omatchande men fantastiska blå lila sockor jag fick av Annik när jag låg på sjukhus i kirkenes.
SOOOOOM jag längtat efter att få kasta mig hejdlöst i soffan i den mest avslappnande outfit jag kunde hitta och trycka i mig pizza som om det vore mitt liv.
Efter någon timme eller två kom Malene och Torstein hit med mat och vi började kolla på film. En helt perfekt första advent faktiskt.
Älskar också att jag hunnit julpynta så man faktiskt börjar få lite känsla för jul. Plus att Malene köpt en varsin chokladkalender till oss som vi kan njuta av helt till jul. Bästa uppladdningen för en kommande välförtjänt julledighet!
För nu är det slitet i kropp och själ minsann. Har inte insett förens alldeles försent att det blir FÖR tungt att jobba söndagar också. På tok för tufft.
Det är bara att hålla ut och kämpa på. Det är bara en period. Man klarar extremt mycket med vilja! Och dom som känner mig väl vet att det har jag mycket av, ibland lite för mycket.
Imorgon är det iallafall jag som ringer läkaren & naprapaten. Ohållbart. Hoppas på lite hjälp, börjar ju trots allt väldigt sent imorgon så det bör gå bra.
Imorgon är det folketeateret igen och konstert med bueno vista social club. Tydligen väldigt kända från cuba. Så det blir spännande faktiskt! Hoppas få sett lite iallafall.
Annars är det väl mest nedräkning till att få komma hem och återhämta sig lite. För här går allt i ett.
Tackar smink för att det finns i denna period.
 
 
Dagens musik; Magnus Uggla - Astrologen
 
 
 
 
säg som det är, för den här gången krävs det mer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback