segt.

Usch nu är det verkligen dags för sängen känner jag. John Blund är påväg. Fast för tillfället är min säng upptagen av min mor som tittar på tv. Inte för att jag ändå gått och lagt mig tidigare om hon inte legat där men iallafall.
Har också pratat med Victor. Han har inte slagit ihjäl sig. Än. Men han berättade en del roliga tillfällen om idag. Jag skrattade så jag nästan grät. Hade så gärna velat se det själv faktiskt. Haha. =) Jag vet ju själv hur det är att åka skidor för första gången. Men ack så bra jag var. Haha. Ni får väl tänka ut det själva.
Ätit semla och tittat på I huvudet på Gynning. Och vilket guld program det är. Haha. Jag gillar hennes go och hur hon liksom bara kör sitt race. Första gången jag såg programet och vill gärna försöka se det igen. Jag vill bara veta hur hennes parfym luktar. Det kan ju vara hur som helst.

image592

Man kan inte låta bli att tycka om henne.
Imorgon har jag faktiskt inga planer alls. Känns riktigt skönt. Mer än träningen vill säga, om det är någon? Ska se till att boka något hotell också inför resan till Gbg eftersom Sofie inte fick boka in oss så tidigt. =) Men det bör lösa sig. Så ska jag väl glo lite på Vänner så jag kommer någon vart i den där stackars serien. Vill ju se hela liksom, man har ju sett en del men inte hela hela. Och har man möjligheten bör man fixat också.
Nej nu är det dags att krypa till kojs faktiskt. Hoppas på en piggare dag imorgon.

sitter på ett stängsel håller takten med foten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback