ganska mysig torsdag.

So far. Sov ut som var mer än välbehövligt! Äntligen. Men istället när man känner sig utvilad är det något annat som spökar, joo min träningsvärk. Haha. För shit vad det ömmar här och var må jag säga. Länge sedan man kände så här, känns skönt att få känna det igen. Men idag kommer det bli problem att få iväg den där runda starkars bollen. Lär krävas viss ansträngning för det.
Idag har det inte hänt speciellt mycket faktiskt, sovit, postat massa grejer som mor min sålt samt handlat mat och skjutsat Victor fram och tillbaka från mor hans till far. Typ det som hänt iprincip.
Så nu väntar jag bara på att tiden ska gå och middag samt träning. Ikväll ska jag och Victor kika på film och äta lite candy. Det blir som en liten "fredag" för oss. Haha. Han ska ut imorgon sen jobbar jag lördag och sedan till Staajn en sväng på lördag kväll sen jobbar jag på söndag och då åker Victor till Sälen och Högfjällshotellet. (Svin....) Så vi tänkte ett steg före och kör våran fredag idag. =) Ganska smart faktiskt. Så jag tror det blir en ganska mysig torsdag trots allt.
Kanske bloggar mer senare har lite skrivtorka känns det som faktiskt. Eller snarare så händer det inte så mycket speciellt i mitt liv, varje dag är ganska lik den andra helt enkelt.

för inget är logiskt, inget är magiskt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback