stora staden.

Ja idag har jag varit i stan med Emilia för att shoppa present till Nathalie som fyller 20 år på lördag och då blir det fest. =) Men det såg ganska mörkt ut när vi började gå i stan, vi hittade mest saker till oss själva och kom verkligen inte på något att ge Nathalie. Jobbigt sådant där. Men till slut var vi väldigt överens och köpte det vi tänkt. Och det blev super bra! =)
Själv köpte jag ett par shorts från HM som jag tittat på tidigare samt en BH för bara 29,50. Då kan man ju inte motstå. Haha. Men jag är ändå förvånad att jag inte köpte skor. Det hör till ovanligheterna. Men stolt är jag iallafall att jag inte gjorde det. Vilken prestation eftersom att Emilia köpte två par. Bra att du hittade skorna till slut! =)
Fick också reda på idag att mamma hämtat våra glasögon och.. Och.. Att jag måste bära dom jämt. Alltid. Jag fick hjärtstillestånd där jag stog inne på DinSko. Haha. Usch. Hur ska jag nu klara mig!? Jag går helt enkelt inte ut. Så det så. Perfekt! =)
Ska prova nu i en tid om jag behöver ha dom jämt i och för sig, så har jag tur så behöver jag det inte. Vilket är super bra. Så håll tummarna för mig! Pappas kommentar till det hela var: "Vilken tur att du inte tog några jätte nördiga glajjor då!" Men haha, bara för att jag (då) inte ska ha dom jämt så tar man ett par jätte töntiga. Han är för rolig ibland den där.
Men nu ska jag göra mig i ordning för träning. Hoppas ryggen är med mig idag..
Idag kommer Virre pirre hem också. Hoppas han inte brutit några ben.

hennes ögon svänger åt olika håll, folk vänder sig om...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Om man ändå hade lika lätt att hitta skor som er två .. ;)

Jobbigt, själv har jag undvikit optikern sen jag testade mig för körkort för att ingen ska kunna säga åt mig att jag måste ha glasögon :P Funkar inte linser förresten?

Postat av: angelique

cissi: haha skor som är det bästa som finns :D joo visst funkar det också, men jag fick ju veta igår när jag fick dom att jag bör prova ha dom hela tiden för att minska problemen, så jag köper ogärna linser nu när jag kommer ha betalat över 2000kr för ett par glasögon :P

2008-02-29 @ 18:20:09
Postat av: Cissi

hehe okej, taskigt av dom! Men du passar säkert bättre i dom än du tror ialla fall =) Fast när det gäller mig så vet du att det är ett hopplöst fall :P Jag har verkligen aldrig haft ett par glasögon som jag ser normal ut i, du var med, you should know ;) hihi ..så jag
undviker optikern ett tag till!

2008-03-01 @ 13:45:44
URL: http://faantastic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback