ledig en fredag.

Ledig och ledig, har väl inte riktigt känts så men men. =)
För den som inte riktigt hängde med i svängarna så var det ju, alla hjärtans dag igår. Tycker inte man ska göra för stor grej av det ändå. Igår var perfekt för mig och alla hjärtans dag, not to much liksom. Efter jobbet åkte jag hem och plockade ihop lite saker som jag skulle ha med mig till Victor. När jag kommer dit så fick jag min överraskning, som jag misstänkte men man vet aldrig, jätte god middag vitt vin och tända ljus. Så himla mysigt! =) Så gav jag honom en ask med geléhjärtan, ett måste på alla hjärtans dag faktiskt. Jag tycker att det inte behöver vara mer än så på en sådan dag. Så bakade vi kladdkaka efter middagen också, super god såklart!
Det var min alla hjärtans dag kan man säga.
Idag då, jag hade hoppats på att få sova ut och gå en mysig promenad om vädret skulle hålla sig fint även idag. Fick iallafall hälften av det gjort. Dessvärre så var jag tvungen att åka till kiropraktorn vid kl 10.50 imorse så man kan säga att jag inte fick sova ut så mycket som jag velat, attans. Jag var dunder trött och ville inget annat än att gå med ont i ryggen ett par dagar till, typ till onsdag när jag är ledig nästa gång. Nåja, nu kanske jag slipper ha ont ett tag framöver. Efter det åkte jag och hämtade upp Victor för att köpa öl och sedan åka och sola i tullinge. SÅ skönt! Länge sedan jag njöt av det på det här sättet, men idag, gaah! Väl behövligt tror jag. Var sådär lagom mör i ryggen också så det satt perfekt.
Efter vi solat åkte vi till hans far och var lite sociala med honom och hans syster innan vi plockade med Casper på en skön promenad på nästan en timme. Dock var det kallt! Är fortfarande frusen så ska nog bada bastu ikväll. =) Skönt. När jag kom hem vid 15 tiden hade pappa redan kommit hem också vilket var skönt för då hann jag träffa honom lite innan han skulle åka till Kiruna/Boden över helgen för matcher med laget.
Annars här hemma har jag druckit te, ätit choklad lite grann och kollat på Vänner. Ska fortsätta göra det snart, hinner iallafall se ett avsnitt till innan jag måste åka ner till centrum för att handla och hämta mor min. =) Middags förslag till ikväll? Har kollat lite i min Du är vad du äter kokbok och hittat några förslag men får se hur det blir. =)
Lite halv mysigt med snö så här på eftermiddagen, lär ju smälta bort snart igen, men ändå skönt med både strålande sol och nu snö. =)
Imorgon och hela helgen jobb, även måndag och tisdag, men sedan är jag ledig tills på lördag igen. Det kallar jag lite små lyx. =)

dom kommer kliva på dig igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback