onsdag och ledig.

Det var skönt att vara lite ledig faktiskt. Jag som iallafall hade planerat att sova ut, gjorde det också typ kl 10 vaknade jag. Var något mör i kropp och själ men kände mig ganska utvilad ändå. Lite träningsverk efter igår hade man också, lär vara mer imorgon och fredag. Haha.
Så idag har jag bara gjort nytta, är så nöjd med mig själv. Tvättade och städade bilen (duktig duktig) och sedan städade jag mitt rum direkt efter det. Och sedan gick jag med Victor och Casper på en liten promenad för att sedan göra mig i ordning till träning. Skönt med lite löp idag innan träningen faktiskt, känns som att jag verkligen behövde det. Länge sedan sist. Resten av träningen var väl inget att hänga i granen faktiskt..
Måste försöka lösa det där med jobb och match i helgen, kan gå att jag lirar. Men annars, sorry need the money. Man är verkligen kluven alltså, måste jobba men man vill ju lira match också, svika den ena eller andra sidan helt enkelt. Men i helgen kan jag få det att gå ihop, hope so.
Men nu är det iallafall Lost, glass och frukt cocktail sedan hem till Victor. Ledig imorgon också utan planer, mer än träningen förstås. =) Så kanske en promenad även imorgon. =)

lillebror, bli inte som jag när du blir stor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback